Iako su haljine većini jedan od omiljenih proljetnih komada, uz lijep par hlača možemo stvoriti jednako trendi i efektnu kombinaciju. Većina najčešće prvo pomisli na traperice kada se spomenu hlače, ali ovih proljetnih dana možete isprobati i neke drugačije modele. U nastavku donosimo trendi modele hlača u kojima možete izgledati izvrsno svaki dan ovoga proljeća, a sve ih možete pronaći na Odjeća.hr modnoj tražilici koja je najbolji način za kupovinu najnovije odjeće i obuće, praćenje mode i fashion trendova, modne industrije, odjevnih kombinacija, najprodavanije i najnovije odjeće.

1. Hlače s visokim strukom

Visoki struk je neizostavan detalj na hlačama posljednjih nekoliko sezona, a osim što u kombinaciji sa širokim nogavicama izgleda vrlo efektno i chic, vizualno će izdužiti i suziti vašu figuru u trenu, a ako želite pojačati ovaj efekt, u kombinaciju ubacite i salonke u špic. Po pitanju boja, možete igrati na sigurno i odabrati nude kombinacije ili se odvažiti na intenzivne nijanse koje su ponovno inn.

MOSS COPENHAGEN Hlače s naborima zelena, 389,00 kn

2. Hlače sa širokim nogavicama

Ako želite model hlača koji će istovremeno biti elegantan, ležeran i vrlo efektan, nikako ne smijete ovog proljeća biti bez hlača sa širokim nogavicama. Ovaj model jednako dobro prolazi u dnevnim, ali i večernjim kombinacijama, a dužina nogavica nije uvjetovana i možete odabrati ono u čemu se vi osjećate najbolje.

LEVI'S Hlače zlatno žuta, 865,00 kn

3. Hlače ''sedam osmina''

''Odrezane'' hlače, odnosno hlače ''sedam osmina'' su hlače kod kojih otkrivamo gležnjeve i stopala pa tako velik naglasak pada na obuću. Kod ''sedam osmina'' hlača možete birati uske ili široke nogavice, a možete odabrati i razne materijale koji će izgledati posebno dobro u ovakvim kombinacijama.

OAKWOOD Hlače 'LOFT' taupe siva, 1175,00 kn

4. Hlače cigarette

U trendu je još jedan od kraćih modela hlača koji svakako spada u klasike i što je još bolje odlično pristaje svakom obliku tijela. Ovisno o tome uz što kombinirate ovaj model, možete dobiti ležerniju ili poslovnu kombinaciju na koju također možete kombinirati različitu obuću.

Usha Hlače svijetlosiva, 420,99 kn