Iako je kada su tregerice u pitanju kratka ili duga majica ispod nepogrješiv odabir, zašto ne isprobati nešto više? Uz nekoliko novih ideja oživite stil koji smo svi rado nosili kao djeca bez puno truda.

1. Klasika

Kombinacija koju smo već spomenuli, a koja uključuje neku dugu ili kratku majicu ispod tregera. U tu priču ubacite najdraže tenisice i dobili ste casual kombinaciju za svaki dan. Ako ipak želite izvući nešto više iz ove kombinacije, odaberite neku manju kožnu torbu koja će donijeti malo elegantniji štih cijeloj kombinaciji.

2. Suknja

Kada kažemo tregerice, to ne znači nužno da se radi o suknji. Nemoguće je zanemariti činjenicu kako su tregerice u obliku suknje jedan od najdražih modnih komada u ljetnim mjesecima. Za hladnije večeri, odličan odabir uz suknju-tregerice su najlonke na točkice, a za sofisticiran look odaberite neku elegantnu bluzu ispod tregerica.

3. Presavijeno

Dosadio vam je klasičan način nošenja vaših omiljenih tregerica? Nikakav problem jer se potpuno drugačiji odjevni predmet dobiva jednostavnim presavijanjem tregerica u struku, čime dobijete novi par traperica. Ako ne znate što s tregerima, jednostavno ih omotajte oko struka kako biste dobili efekt remena.

4.Napola zakopčano

Odličan izbor za svaku casual kombinaciju te laka prečica za povratak u stil 90-ih. Ovakav način kopčanja bit će idealan u ljetnim mjesecima kada će biti idealna kombinacija uz neki crop top.

5.Uz statement jaknu

Ovaj, na prvu jednostavan komad, može dobiti skroz novi izgled uz zanimljivu jaknu ili kaput. Bilo da se radi o dužoj jakni sa zanimljivim uzorkom ili o lažnom krznu u hladnijim mjesecima, svi pogledi će biti na vama.