Brandovi
Cijena
kn kn
Veličine

Swatch je vodeći švicarski proizvođač satova, lansiran 1983. godine, i jedan od najpopularnijih svjetskih brandova. Osnivač Nicholas Hayek osmislio je koncept sata kao modnog detalja, te tako stvorio novo tržište. Prvi Swatch satovi iznenadili su sve sa svojim revolucionarnim konceptom, kreativnim dizajnom i provokativnim duhom. Swatch nastavlja proizvoditi inovativne modele, kolekcije i specijalna izdanja, u kojima nerijetko surađuje sa poznatim umjetnicima i dizajnerima kao što su Agatha Ruiz de la Prada, Jean-Charles de Castelbajac, David LaChapelle, Cassette Playa, Jeremy Scott.

Swatch online kupovina odjeće i obuće za muškarce

 • Katalog
 • Lista
89 proizvoda
Swatch je vodeći švicarski proizvođač satova, lansiran 1983. godine, i jedan od najpopularnijih svjetskih brandova. Osnivač Nicholas Hayek osmislio je koncept sata kao modnog detalja, te tako stvorio novo tržište. Prvi Swatch satovi iznenadili su sve sa svojim revolucionarnim konceptom, kreativnim dizajnom i provokativnim duhom. Swatch nastavlja proizvoditi inovativne modele, kolekcije i specijalna izdanja, u kojima nerijetko surađuje sa poznatim umjetnicima i dizajnerima kao što su Agatha Ruiz de la Prada, Jean-Charles de Castelbajac, David LaChapelle, Cassette Playa, Jeremy Scott.
 • Swatch SWATCH CORDAGE
  539,00 kn
  Lagani Swatch sat bijele boje ukrašen motivom užeta koje je namotano na podlozi sata i izvezeno po silikonskom remenu sata. Na podlozi su izražene plave kazaljke koje upotpunjuje crvena sekundara.
 • Swatch SWATCH ASHBAYANG
  539,00 kn
  Swatch sat iz New Gent kolekcije tamnozelene boje kojeg jednako vole nositi žene i muškarci. Na laganom kućištu je udobni silikonski remen. Podloga pokazuje jednostavne oznake, dan u tjednu i datum. Pristaje na casual i sportske odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH ENRIK
  859,00 kn
  Muški Swatch sat napravljen od nehrđajućeg čelika. Podloga je sive boje, a ukrašavaju ju bijele oznake. Sat se lako kombinira uz sve odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH YEL-LOL
  825,00 kn
  Muški Swatch sat s uočljivim žutim kućištemna kojem je sivi silikonski remen hrapave teksture. Tamna podloga pokazuje kronograf mehanizam. Idealan je dodatak na sve casual i sportske odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH EFFICIENT
  399,00 kn
  Swatch sat iz Gent kolekcije kojeg rado nose odrasli i djeca. Na plastičnom kućištu je udobni silikonski remen sive boje ukrašen sitnim kockicama. Tamna podloga pokazuje vrijeme, datum i dan u tjednu. Idealan je dodatak za sve opuštene odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH YOKORACE
  539,00 kn
  Jednostavni unisex Swatch sat koji rado nose žene i muškarci. Crne je boje s preglednim oznakama na podlozi. Osim vremena, prikazuje vrijeme i datum.
 • Swatch SWATCH BLUE REBEL
  539,00 kn
  Lagani muški Swatch sat tamnoplave boje koji pristaje na svaki casual look. Jednako ga vole nositi i žene. Na tamnoj podlozi je zelenom bojom istaknuto vrijeme, datum i dani u tjednu.
 • Swatch SWATCH BELLABLU
  539,00 kn
  Swatch sat plave boje kojeg rado nose žene, muškarci i tinejdžeri. Na kućištu je plavi silikonski remen koji pristaje uz plave oznake na podlozi. Osim što pokazuje vrijeme, sat pokazuje datum i dane u tjednu. Izvrsno pristaje uz sportske odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH DIRIGENT
  859,00 kn
  Muški Swatch sat s čeličnim kućištem i narukvicom. Tamnoplava podloga je ukrašena zlatnim brojčanikom i prozorčićem u kojem je datum. Pristaje uz sportske i elegantne odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH STOCK XCHANGE
  1219,00 kn
  Sportsko elegantni muški Swatch sat čije je kućište napravljeno od nehrđajućeg čelika na koje se nadovezuje smeđi kožni remen. Osim što pokazuje vrijeme i datum, mehanizam posjeduje i štopericu. Pristaje uz casual odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH MIRE NOIRE
  952,00 kn
  Muški Swatch sat od nehrđajućeg čelika koji vole nositi i žene. Na crnoj podlozi analogni mehanizam pokazuje vrijeme i datum.
 • Swatch SWATCH SIR RED
  399,00 kn
  Tamnosmeđi unisex Swatch sat na koji rado nose i dječaci. Na plastično kućište se nadovezuje udobni silikonski remen. Analogni mehanizam pokazuje vrijeme, datum i dane u tjednu. Pristaje uz casual, sportski stil.
 • Swatch SWATCH BIG WILL
  670,00 kn
  Klasični muški Swtch sat s čeličnim kućištem na kojem je crni kožni remen. Bijelu podlogu ukrašavaju pregledni arapski brojevi . Sat pristaje na poslovne i casual odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH POPINESS
  593,00 kn
  Swatch sat iz popularne Pop Swatch kolekcije kojeg jednako vole nositi odrasli i djeca. Plavi silikonski remen je lako zamjenjiv. Izvrsno pristaje na svaku casual i sportsku odjevnu kombinaciju.
 • Swatch SWATCH HYPNOPOP
  593,00 kn
  Swatch sat iz zanimljive Pop Swatch kolekcije ukrašen zanimljivim dizajnom crno bijele boje. Podloga je ukrašena crvenim kazaljkama. Pristaje na casual i sportske odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH MINIMALIS-TIC
  1499,00 kn
  Masivni muški Swatch sat čije su kućište i narukvica napravljeni od nehrđajućeg čelika. Mehanizam osim što pokazuje vrijeme i datum posjeduje i štopericu. Izvrsno pristaje na sportske i poslovne odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH HOOKUP
  1219,00 kn
  Sportski muški Swatch sat čije je kućište napravljeno od nehrđajućeg čelika na koje se nadovezuje plavi silikonski remen. Osim što pokazuje vrijeme i datum, mehanizam posjeduje kronograf. Izvrsno pristaje na sportske odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH POPTHUSIASM
  593,00 kn
  Swatch sat iz popularne Pop Swatch kolekcije kojeg jednako vole nositi odrasli i djeca. Sat je šarenog maskirnog uzorka. Silikonski remen se lako može zamijeniti. Pristaje uz sve opuštene odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH ANGREY
  979,00 kn
  Sportsko elegantni muški Swatch sat čije su kućište i narukvica napravljeni od nehrđajućeg čelika. Na tamnoplavoj podlozi analogni mehanizam pokazuje vrijeme i datum. Izvrsno pristaje uz dnevne i večernje odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH SISTEM SOUL
  1389,00 kn
  Swatch muški sat iz Sistem 51 kolekcije. Na čelično kućište se nadovezuje crni kožni remen. Automatski mehanizam pokazuje vrijeme i datum. Izvrsno pristaje uz casual i poslovne odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH SISTEM TANGERINE
  1089,00 kn
  Swatch muški sat iz Sistem 51 kolekcije. Na kućište sata se nadovezuje narančasti silikonski remen. Automatski mehanizam pokazuje vrijeme i datum. Izvrsno pristaje uz casual i sportske odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH SISTEM DARK
  1799,00 kn
  Muški Swatch sat iz Sistem 51 kolekcije u kojoj svi satovi imaju automatik mehanizam. Mehanizam sata je napravljen iz 51 dijela koje spaja jedna osovina. Ovaj muški čelični model je napravljen u crnoj boji. Podloga je ukrašena arapskim brojevima i prozorom u kojem se prikazuje datum. Idealan je dodatak za casual i poslovne odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH BRUT DE BLEU
  825,00 kn
  Jednostavni muški Swatch sat koji pristaje uz sve odjevne kombinacije. Na čelično kućište se nadovezuje tamnoplavi silikonski remen. Svijetla podloga je ukrašena tamnim oznakama i arapskim brojevima. Ovaj sat rado nose i dječaci.
 • Swatch SWATCH BLACK REBEL
  539,00 kn
  Ovaj crni Swatch sat jednako vole nositi žene i muškarci. Potpuno crne boje, na nijansu svjetlijoj podlozi je analogni mehanizam koji pokazuje vrijeme, datum i dane u tjednu. Izvrsno pristaje uz sve casual odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH SILVER AGAIN
  1349,00 kn
  Muški Swatch sat iz Irony kolekcije koji je napravljen u potpunosti od nehrđajućeg čelika. Podloga pokazuje kronograf mehanizam te je pojednini detalj istaknut crvenom bojom. Lako se kombinira uz poslovne i casual odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH POPPINGPOP
  593,00 kn
  Swatch sat iz popularne Pop Swatch kolekcije kojeg jednako vole nositi odrasli i djeca. Plavi silikonski remen je lako zamjenjiv. Veseli modni dodatak na svaki casual look.
 • Swatch SWATCH PNEUMATIC
  825,00 kn
  Muški Swatch sat crne boje s udobnim silikonskim remenom. Tamna podloga pokazuje kronograf mehanizam, a detalji su obojani žutom i bijelom bojom. Pristaje na sportke odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH THENERO
  1589,00 kn
  Swatch Thenero novi je kronograf iz kolekcije Jesen/Zima. Tamna podloga pokazuje kronograf mehanizam, a detalji su istaknuti žutom bojom. Idealan je izbor za sve dnevne i opuštene odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH DIE BLAUE
  631,00 kn
  Sportski muški Swatch sat jednostavnog dizajna. Na kućište se nadovezuje tamnoplavi silikonski remen. Vanjski prsten sata je ukrašen velikim brojevima. Izvrsno pristaje na opuštene, sportske odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH DUO BROWN
  1249,00 kn
  Muški sportski Swatch sat s čeličnim kućištem i smeđim silikonskim remenom. Tamna podloga pokazuje kronograf mehanizam, a detalji su istaknuti bijelom bojom. Idealan je izbor za sve dnevne i opuštene odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH VOILE BLANCHE
  631,00 kn
  Sportski muški Swatch sat koji jednako vole nositi dječaci. Na plastično kućište se nadovezuje udobni silikonski remen. Analogni mehanizam na tamnoplavoj podlozi pokazuje vrijeme. Izvrsno pristaje uz casual, dnevne odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH WALL PAINT
  539,00 kn
  Ovaj šareni Swatch sat rado nose žene, muškarci bez obzira na dob. Kućište i remen su ukrašeni printom koji podsjeća na strip i ulične grafite. Lako se kombinira uz sve casual odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH POWDERBAYANG
  539,00 kn
  Swatch sat iz New Gent kolekcije smeđe boje kojeg jednako vole nositi žene i muškarci. Na laganom kućištu je udobni silikonski remen. Podloga pokazuje jednostavne oznake, dan u tjednu i datum. Pristaje na casual i sportske odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH BLUE STITCHES
  399,00 kn
  Svijetloplavi Swatch sat koji vole nositi žene i muškarci, a zbog manjeg promjera kućišta i djeca. Na plastično kućište se nadovezuje udobni silikonski remen. Analogni mehanizam na tamnoplavoj podlozi pokazuje vrijeme.
 • Swatch SWATCH CHRONONERO
  1349,00 kn
  Muški sportski Swatch sat crne boje s čeličnim kućištem i silikonskim remenom. Tamna podloga pokazuje kronograf mehanizam, a detalji su istaknuti žutom bojom. Idealan je izbor za sve dnevne i opuštene odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH ONCE AGAIN
  350,00 kn
  Jednostavni crni Swatch sat manjeg promjera kućišta kojeg vole nositi žene i muškarci. Pregledna podloga pokazuje vrijeme, datum i dane u tjednu.
 • Swatch SWATCH MONO BLACK
  539,00 kn
  Swatch sat crne boje koji se lako kombinira uz sve casual odjevne kombinacije. Na podlozi su istaknute oznake bijelom bojom kao i datum i dani u tjednu.
 • Swatch SWATCH STAND ALONE
  979,00 kn
  Muški Swatch sat iz Irony kolekcije koji je napravljen u potpunosti od nehrđajućeg čelika. Jednostavna podloga pokazuje oznake analognog mehanizma. Lako se kombinira uz poslovne i casual odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH MON QUOTIDIEN
  979,00 kn
  Muški Swatch sat od nehrđajućeg čelika koji vole nositi i žene. Na srebrnoj podlozi analogni mehanizam pokazuje vrijeme i datum. Podloga sata ukrašena je crnim detaljima i kazaljkama.
 • Swatch SWATCH LILLAPOP
  593,00 kn
  Swatch sat iz popularne Pop Swatch kolekcije kojeg jednako vole nositi odrasli i djeca. Tamnoplavi silikonski remen je ukrašen zanimljivim dizajnom i zvjezdicama te je lako zamjenjiv. Veseli modni dodatak na svaki casual look.
 • Swatch SWATCH SISTEM CHIC
  1089,00 kn
  Swatch muški sat iz Sistem 51 kolekcije. Na plastično kućište se nadovezuje crni silikonski remen. Automatski mehanizam pokazuje vrijeme i datum. Pristaje uz casual i sportske odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH SISTEM GRID
  1089,00 kn
  Swatch muški sat iz Sistem 51 kolekcije. Na plastično kućište se nadovezuje tamnoplavi silikonski remen. Automatski mehanizam pokazuje vrijeme i datum. Izvrsno pristaje uz sportske odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH COLOR THE SKY
  399,00 kn
  Ženski Swatch sat ukrašen duginim bojama. Rado ga nose i djevojčice. Veselo upotpunjuje svaku dnevni look.
 • Swatch SWATCH XX-RATED BLACK
  539,00 kn
  Swatch sat iz New Gent kolekcije kojeg rado nose muškarci i žene. Crne je boje, a na bijeloj podlozi dominira veliki "X" znak. Zanimljiv je modni dodatak na svaku opuštenu odjevnu kombinaciju.
 • Swatch SWATCH SIR BLUE
  399,00 kn
  Tamnoplavi muški sat manjeg promjera kućišta kojeg vole nositi dječaci. Na plastično kućište se nadovezuje udobni silikonski remen. Izvrsno upotpunjuje svaku opuštenu odjevnu kombinaciju.
 • Swatch SWATCH DESERT STORM
  695,00 kn
  Digitalni Swatch sat ukrašen maskirnim uzorkom zelene, plave, smeđe, crvene i bež boje. Na četvrtasto kućište se nadovezuje silikonski remen. Sat prikazuje vrijeme dvije vremenske zone te posjeduje funkciju štoperice, tajmera i alarma.
 • Swatch SWATCH SISTEM AQUA
  1089,00 kn
  Muški sat iz Sistem 51 kolekcije automatik Swatch satova. Kućište i silikonski remen su plave boje, a crna podloga je ukrašena zanimljivim dizajnom i diskretnim oznakama za očitavanje vremena. Pristaje na sportske i casual odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH SIR BLUE
  399,00 kn
  Tamnoplavi muški sat manjeg promjera kućišta kojeg vole nositi dječaci. Na plastično kućište se nadovezuje udobni silikonski remen. Izvrsno upotpunjuje svaku opuštenu odjevnu kombinaciju.
 • Swatch SWATCH GREENSOUNDS
  539,00 kn
  Swatch sat kojeg rado nose žene i muškarci. Na plastičnom kućištu je udobni silikonski remen. Bijela podloga prikazuje diskretne crvene oznake. Sat pristaje na casual odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH HYPNOPOP
  593,00 kn
  Swatch sat iz zanimljive Pop Swatch kolekcije ukrašen zanimljivim dizajnom crno bijele boje. Podloga je ukrašena crvenim kazaljkama. Pristaje na casual i sportske odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH BLUEWAY
  350,00 kn
  Tamnoplavi Swatch sat s manjim promjerom kućišta kojeg rado nose odrasli i djeca. Na podlozi su istaknuti bijeli arapski brojevi. Pristaje na casual odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH STRIURE
  539,00 kn
  Swatch sat kojeg jednako vole nositi žene i muškarci. Tamnoplave je boje, a silikonski remen ukrašavaju bijele pruge. Na tamnoj podlozi su uočljivi arapski brojevi.
 • Swatch SWATCH DOTYPOP
  593,00 kn
  Swatch sat iz Pop Swatch kolekcije ukrašen bijelim i crnim točkama koje ostavljeju trodimenzionalni dojam. Na satu je udobni silikonski remen koji izvrsno pristaje uz opuštene odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH PETROLEUSE
  350,00 kn
  Tamnozeleni Swatch sat kojeg rado nose žene i tinejdžeri. Na satu je udobni silikonski remen koji izvrsno pristaje uz sportske i casual odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH PLEIN GAZ
  399,00 kn
  Swatch sat s manjim promjerom kućišta kojeg rado nose i djeca. Na plastično kućište se nadovezuje udobni silikonski remen bijele boje. Kućište sata je plavo, a rubovi remena su plavi i crveni.
 • Swatch SWATCH PATCHWORK
  569,00 kn
  Swatch sat crne boje koji je dizajniran da se kroz sat vidi mehanizam šarenih boja. Podloga je ukrašena bijelim arapskim brojevima. Rado ga nose žene i muškarci.
 • Swatch SWATCH SKINBLUEIRON
  1049,00 kn
  Swatch sat iz Skin kolekcije kojeg jednako vole nositi žene i muškarci. Metalno kućište je napravljeno od nehrđajućeg čelika te je izuzetno tanko, a na njega se nadovezuje udobni silikonski remen plavo bijele boje. Tamnoplava podloga pokazuje diskretne oznake. Ovaj sat je izvrstan odabir za one koji vole da se sat manje osjeti na ruci.
 • Swatch SWATCH TRICO'BLUE
  399,00 kn
  Swatch sat iz Gent kolekcije kojeg ukrašava udobni silikonski remen plave boje po kojem je iscrtan uzorak pletiva. Na tamnoplavoj podlozi su istaknuti arapski brojevi i kazaljke. Idealan je dodatak za sve opuštene odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH BLUE STITCHES
  399,00 kn
  Svijetloplavi Swatch sat koji vole nositi žene i muškarci, a zbog manjeg promjera kućišta i djeca. Na plastično kućište se nadovezuje udobni silikonski remen. Analogni mehanizam na tamnoplavoj podlozi pokazuje vrijeme.
 • Swatch SWATCH WHITE DELIGHT
  399,00 kn
  Jednostavni plavo-bijeli sat koji jednako vole nositi žene, muškarci i djeca. Na plastično kućište se nadovezuje udobni silikonski remen. Analogni mehanizam pokazuje vrijeme, datum i dane u tjednu. Izvrsno pristaje uz casual i sportske odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH MELUSINEPOP
  593,00 kn
  Swatch sat iz popularne Pop Swatch kolekcije ukrašen sirenom iscrtanom na remenu sata. Crna podloga je ukrašena zvjezdicama. Zanimljivi dodatak na casual odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH PIKABLOO
  399,00 kn
  Ženski Swatch sat plave boje s dizajnom svijetlijih oblika na silikonskom remenu. Oznake na podlozi su svjetlucave te se vrijeme lako očitava. Pristaje na sve casual odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH PINKOSAURE
  539,00 kn
  Crni unisex Swatch sat sa sivom podlogom na kojoj se nalazi tiranosaur. Kućište je plastično, a na kućište se nadovezuje udobni crni silikonski remen.
 • Swatch SWATCH ZOOMZANG
  539,00 kn
  Swatch sat crne boje koji je dizajniran da je na polovici podloge istaknut broj, a na drugoj polovici broj 9. Rado ga nose žene i muškarci.
 • Swatch SWATCH STAR GAMES
  399,00 kn
  Swatch sat napravljen povodom zimskih Olimpijskih igara. Kućište je crne boje, a remen i podloga su bijele boje sa detaljima i bojama Olimpijskih igara. Swatch sat koji je izvrstan odabir za prave ljubitelje sporta.
 • Swatch SWATCH POLKAPOP
  593,00 kn
  Swatch Polkapop novi je model Pop Swatch kolekcije kojeg jednako vole nositi djevojcice, ali i odrasle žene. Kucište i remen su ukrašeni bijelim tockicama odnosno crnim crticama, ovisno o strani remena koju odaberete. S jedne strane remen je bijele boje, a s druge strane je crn.
 • Swatch SWATCH LILLAPOP
  593,00 kn
  Swatch sat iz popularne Pop Swatch kolekcije kojeg jednako vole nositi odrasli i djeca. Tamnoplavi silikonski remen je ukrašen zanimljivim dizajnom i zvjezdicama te je lako zamjenjiv. Veseli modni dodatak na svaki casual look.
 • Swatch SWATCH WALL PAINT
  539,00 kn
  Ovaj šareni Swatch sat rado nose žene, muškarci bez obzira na dob. Kućište i remen su ukrašeni printom koji podsjeća na strip i ulične grafite. Lako se kombinira uz sve casual odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH DIRIGENT
  859,00 kn
  Muški Swatch sat s čeličnim kućištem i narukvicom. Tamnoplava podloga je ukrašena zlatnim brojčanikom i prozorčićem u kojem je datum. Pristaje uz sportske i elegantne odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH CORDAGE
  539,00 kn
  Lagani Swatch sat bijele boje ukrašen motivom užeta koje je namotano na podlozi sata i izvezeno po silikonskom remenu sata. Na podlozi su izražene plave kazaljke koje upotpunjuje crvena sekundara.
 • Swatch SWATCH SEA-POOL
  350,00 kn
  Unisex Swatch sat s manjim promjerom kućišta kojeg rado nose i djeca. Sat je plavo zelene boje i lako se kombinira uz casual i sportske odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH GO TO GATE
  539,00 kn
  Unisex Swatch sat čiji je dizajn inspiriran putovanjima, motivima s putovnice, aerodroma i aviona. Udoban i lagan, idealan za opuštene trenutke.
 • Swatch SWATCH SKINNOIR
  825,00 kn
  Unisex Swatch sat iz Skin kolekcije kojem je karakteristika tanko kućište i tanki silikonski remen. Sat je izvrstan odabir za opuštene aktivnosti i neometano nošenje.
 • Swatch SWATCH SKINNOIRIRON
  1049,00 kn
  Swatch sat iz Skin kolekcije kojeg jednako vole nositi žene i muškarci. Metalno kućište je napravljeno od nehrđajućeg čelika te je izuzetno tanko, a na njega se nadovezuje udobni silikonski remen. Bijela podloga pokazuje diskretne rimske brojeve. Ovaj sat je izvrstan odabir za one koji vole da se sat manje osjeti na ruci.
 • Swatch SWATCH SISTEM KAKI L
  1499,00 kn
  Unisex Swatch sat iz Sistem 51 kolekcije koji je napravljen od nehrđajućeg čelika. Na satu je moderna mesh narukvica, a ukrašava ga podloga maslinasto zelene boje. Automatski mehanizam pokazuje vrijeme i datum. Lijepo pristaje uz sve odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH SKINCLASS
  825,00 kn
  Bijeli Swatch sat iz Skin kolekcije kojem je karakteristika izuzetno tanko kućište na kojem je tanki silikonski remen. Kućište je sive boje, a ukrašava ga bijela podloga s istaknutim brojevima. Pristaje na sportske i casual odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH SKINNIGHT
  825,00 kn
  Tamnoplavi Swatch sat iz Skin kolekcije s izuzetno tankim kućištem i tankim silikonskim remenom. Na svijetloj podlozi su istaknuti arapski brojevi te je vrijeme lako očitati. Pristaje uz sve opuštene odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH FRECHIA
  399,00 kn
  Unisex Swatch sat iz Gent kolekcije bijele boje koji je po cijelom satu ukrašen s crnim strelicama. Na satu je udobni silikonski remen zbog kojeg je sat idealan za sve opuštene odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH COLOR THE SKY
  399,00 kn
  Ženski Swatch sat ukrašen duginim bojama. Rado ga nose i djevojčice. Veselo upotpunjuje svaku dnevni look.
 • Swatch SWATCH POPTHUSIASM
  593,00 kn
  Swatch sat iz popularne Pop Swatch kolekcije kojeg jednako vole nositi odrasli i djeca. Sat je šarenog maskirnog uzorka. Silikonski remen se lako može zamijeniti. Pristaje uz sve opuštene odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH POPPINGPOP
  593,00 kn
  Swatch sat iz popularne Pop Swatch kolekcije kojeg jednako vole nositi odrasli i djeca. Plavi silikonski remen je lako zamjenjiv. Veseli modni dodatak na svaki casual look.
 • Swatch SWATCH LIGNE DE FUITE
  539,00 kn
  Swatch sat šarenih boja kojeg jednako vole nositi žene i muškarci. Izvrsno pristaje uz sportske i casual odjevne kombinacije. Oznake i brojevi na podlozi omogućavaju pregledno očitavanje vremena.
 • Swatch SWATCH BLUESOUNDS
  539,00 kn
  Jednostavni Swatch sat tamnoplave boje kojeg rado nose žene i muškarci. Na satu je silikonski remen, a ukrašava ga bijela podloga sa zelenim oznakama. Pristaje uz sve casual odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH PUNTI GIALLI
  539,00 kn
  Swatch sat iz New Gent kolekcije koji je napravljen u crnoj boji. Silikonski remen ukrašavaju zelene točkice, a podlogu ukrašavaju zeleni arapski brojevi. Izvrstan je modni dodatak za sve opuštene odjevne kombinacije.
 • Swatch SWATCH XX-RATED RED
  539,00 kn
  Swatch sat iz New Gent kolekcije kojeg rado nose muškarci i žene. Crvene je boje, a na bijeloj podlozi dominira veliki "X" znak. Zanimljiv je modni dodatak na svaku opuštenu odjevnu kombinaciju.
Vrh