Prošli smo zimske trendove za odjeću i obuću, a sada je vrijeme da pažnju usmjerimo strogo na torbe. Iako ste većinu njih vjerojatno već vidjeli na društvenim mrežama, vrijeme je da napravimo listu gdje ćemo posvetiti pažnju svakoj posebno. U nastavku slijedi lista zimskih modnih trendova za torbe koje vas možda neće grijati ove zime, ali će vas svakako učiniti sretnijima.

1. Oversized modeli

Iako su u posljednje vrijeme manji modeli bili inn, na scenu ponovno stupaju torbe u XXL veličini. Torba u koju stane sve, od igle do lokomotive, bit će odlična za žene koje su uvijek u pokretu te će se pokazati kao praktičniji modni dodatak od onih manjih dimenzija. Vezano uz oblik oversized torbi, pravilo je da pravila nema, a u igri su najviše geometrijski oblici tako da konačan izbor ovisi o vašim osobnim ukusima.

2. The Pouch

Tko još nije vidio ovaj slavni model na društvenim mrežama kod barem jedne trendseterice? Za sve je zaslužan talijanski modni brend Bottega Veneta koji i je najpoznatiji po svojim kožnim modnim dodacima. Ova trendi torba od nabrane kože, u međuvremenu se može pronaći i po povoljnijim cijenama te u više boja i dimenzija, a poslužit će kao odličan modni dodatak svakome kaputu.

3. Animal print

Već nam u nekoliko postova animal print vodi glavnu riječ. Postoji stav kako zmijski ili krokodilski uzorak doprinose skupljem izgledu torbi, a odlična stvar je to da ovaj print izgleda odlično uz svaki oblik i iako se možda na prvu ne čini tako, pristaje uz gotovo sve.

4. Delikatna večernja torbica

Imate događanja koja ne smijete propustiti ove zime? Statement clutch torbice bit će odličan odgovor na svaku zimsku situaciju od jutra do večeri, a izbor će se razlikovati u materijalu i samome stilu. Saten i svila imaju posebnu prednost ove sezone, a dobra kombinacija uz neke trendi čizme će biti odlična kombinacija i uz obične traperice.

5. Ručna torba

Ručne torbe se vrte modnom scenom već nekoliko sezona. Pristaju uz poslovne, strože outfite, ali jednako tako i uz one ležernije, svakodnevne. Najpopularnija je zlatna sredina kada govorimo o veličini ručnih torbi, ali kao i kod svega, trend ide i u krajnosti. Nasuprot XXL modelima, stoje mikro modeli ručnih torbi koje ipak nisu postale mainstream komad, nego su tu samo za one hrabrije.