Za sve koji ne znaju, Trendyol je relativno novi turski brend koji se zbog pristupačnih cijena te trendi i kvalitetne odjeće našao uz bok nekih od najpopularnijih HighStreet dućana. Između svih modela koji se mogu pronaći na Odjeca.hr modnoj tražilici, za vas smo izdvojili nekoliko komada u kojima možete izgledati savršeno na svome vjenčanju.

1. Trendyol White Applique Detailed Dress

Elegantna haljina s dubokim izrezom i decentnim ukrasom od čipke, bit će idealna za sve djevojke koje za svoj poseban dan žele nešto jednostavno i elegantno. Duboki izrez na ovoj haljini, vizualno će produžiti noge tako da je ovo odličan izbor i za niže djevojke.

2. Trendyol Ecru Volan detailed evening dress

Efektni volan će ovoj haljini dodati poseban šarm, a sam kroj haljine će svakome ići u korist. Sam volan će biti idealan dodatak djevojkama s manjim grudima, a duboki V-izrez i povišen struk će izdužiti liniju i učiniti struk užim. Kako bi se ukrasi na haljini što bolje istaknuli, uz ovu će haljinu biti izvrsne frizure gdje je kosa začešljana na leđa ili podignuta u elegantnu punđu.

3. Trendyol Ekru Tassel Detailed Dress

Za djevojke koje žele nešto modernije i s prizvukom ludih 20tih, na raspolaganju stoji mini haljina s resicama na jedno rame u kojoj nikako nećete ostati nezapažena mladenka. Kako je i sama haljina posebna, u obzir dolaze sve opcije statement nakita, od kojeg će se najviše istaknuti efektne naušnice.

4. Trendyol Ekru Volan Detailed Jumpsuit

Tko kaže da vjenčanicu ne može zamijeniti i dobar kombinezon? Uz ovaj raskošni kombinezon ukrašen bijelom čipkom i bogatim volanima je nemoguće pogriješiti, a dodatan plus na stranu ovog kombinezona je i to da vam nakon vjenčanja ostaje uspomena koju možete ponovno obući u gotovo svakoj svečanoj prilici. Uz ovakav efektan komad, izvrsno se slažu srebrne sandale ili salonke koje će donijeti dodatnu dozu elegancije.

5. Trendyol Ecru Flywheel Detailed Dress

Savršene za ljeto, haljine na preklop su izbor s kojim ne možete pogriješiti jer od kako su se pojavile, prolaze uspješno u svakoj prilici. Ova haljina može biti idealna svakoj djevojci koja ne želi dugu vjenčanicu, a i čipkasti ukras će dati romantičan dojam cjelokupnom look-u.