Prošli smo neke od najnovijih trendova za odjeću i obuću pa je tako sada i nakit došao na red. Biseri, kristalići i šarene perlice su samo dio od onoga što ćemo najviše viđati na ulicama ove godine, a svoj asortiman nakita možete upotpuniti na Odjeća.hr modnoj tražilici koja objedinjuje ponudu svih online web trgovina odjećom, obućom, torbama, parfemima, naočalama, nakitom i modnim dodacima na jednom središnjem mjestu.

1. Mono naušnica ili neuparene

Ovogodišnje modne kombinacije upotpunite samo jednom statement naušnicom koja će biti dovoljna sama za sebe ili jednostavno odaberite dvije koje inače ne idu jedna uz drugu. Ako se odlučite za mono naušnicu, odaberite nešto s puno blještavih resica i dovoljno dugačko da samo po sebi privuče svu pažnju.

2. Šarene perlice

Devedesete su ponovno inn, a to je vidljivo i prema najnovijim trendovima kada je nakit u pitanju. Odaberite tanku ogrlicu ili narukvicu napravljene od sitnih, šarenih perlica i možete za trenutak imati modni dodatak koji će vas učiniti spremnima za plažu. Uz šarene perlice, izvrsno će se uklapati i školjke za prozračnih ljetnih kombinacija.

3. Barokni biseri

Barokni biseri nepravilnog oblika su sljedeći na popisu trendova koji će biti popularni ove godine. Sam nepravilni oblik bisera će doprinijeti modernom efektu kod nakita, a biseri posebno dobro izgledaju ako se kombiniraju sa zlatnim elementima, neovisno o kojem komadu nakita se radilo.

4. Statement naušnice s kristalićima

Kristalići su uvijek dovoljan statement elementi sami za sebe, ali ako im dodate još resice, kamenčiće u boji ili nekakvu asimetriju, imate pun pogodak. Neobične i sjajne naušnice možete kombinirati uz jednostavne modne kombinacije koje nemaju nikakvih dodatnih ukrasa po sebi.

5. Lanci

Zlatni lanci su apsolutni hit posljednjih nekoliko mjeseci, a nećete pogriješiti koji god komad nakita da odaberete. Zlatni lanci prolaze nešto bolje u odnosu na one srebrne, a elementima lanaca se možete poigrati na način i da ih kombinirate s jednostavnijim komadima nakita.