Uz modne trendove koji se odnose na odjeću i obuću, nikako ne smijemo propustiti spomenuti trendove koji se odnose na modne dodatke jer ne postoji ništa što bolje može upotpuniti i podići cjelokupni dojam outfita od dobro kombiniranih modnih dodataka. U odnosu na prethodnu sezonu gdje je sve bilo prilično decentno i nenametljivo, ovoga ćemo proljeća imati nešto sasvim suprotno, a o kakvim se točno novitetima radi saznajte u nastavku.

1. Mono naušnice

Ovoga proljeća,naušnice ćemo viđati u solo izdanju sudeći prema onome što su u svojim novim kolekcijama predstavile velike modne kuće. Ključ za uspješno nošenje mono naušnice je pronalazak modela naušnica koji će sam po sebi biti statement i dovoljan za privlačenje pažnje.

2. Biseri

Naušnice, ogrlice, ukrasi za kosu. Sve ćemo to ove godine gledati ukrašeno biserima. Bilo da se radi o nizu bisera ili samo jednome na naušnici, s biserima nećete moći pogriješiti i neće vam tako lako dosaditi ni unatoč svakodnevnom nošenju.

3. Karike-naušnice

Karike nikada nisu ni izašle iz mode, a ovoga proljeća ćemo ih viđati u oversized izdanju. Dodajte vašoj kolekciji velike zlatne karike ili one s uzorkom kornjačevine i imat ćete modne dodatke koji će se uklapati u svaki vaš outfit.

4. Oversized lanci

Ovoga ćemo proljeća ogrlice često viđati u obliku oversized lanaca ukrašenih na razne, blještave načine. Ovakav komad nakita će se isticati iz cijelog outfita, a uz njihovu pomoć ćete dobiti upgrade i najjednostavnijih modnih kombinacija. Izvrstan način za nošenje oversized lanaca-ogrlica je u kombinaciji s nekim decentnijim komadom nakita.

5. Raznobojni nakit

Zaboravite na decentnu srebrnu i zlatnu te se okrenite nečemu šarenom, cvjetnom i blještavom. Ukrasno kamenje u boji je ponovno inn, a glavni je cilj dobro se zabaviti uz odabir nakita. Pravila nema i dozvoljene su apsolutne sve kombinacije. Inspiraciju za kombinacije raznobojnog nakita možete potražiti u 60-tim godinama prošloga stoljeća jer postaje sve jasnije kako upravo to razdoblje postaje apsolutni hit u modi.