Svako ljeto donosi sa sobom svoje must have komade. I sami možete svjedočiti kako svaka sezona sa sobom donosi komade koji zavladaju ulicama. Koji bi to bili must have komadi za ljeto 2019., saznajte u nastavku.

1. Cekeri

Jednom rečenicom, ceker je modni dodatak koji je nezaobilazan već nekoliko sezona. Slama, bambus ili nešto treće, svaki ima ono nešto. Praktični, a opet elegantni, cekeri su idealan odabir za svaki dan. Nešto više o cekerima pročitajte ovdje.

2. Šeširi

Još jedan must have načinjen od prirodnih materijala. Razne dimenzije, boje te ukrasi, čine šešir jednim od najpoželjnijih modnih dodataka gotovo cijele godine, a do posebnog izražaja dolazi u ljetnim mjesecima na plažama, kada osim praktičnosti i zaštite od sunčevih zraka dobivate i efektan modni dodatak.

3. Sandale s pomponima

Udobne te efektne, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Idealne kako za večernje šetnje, tako i za plažu. S jedne strane boho i etno, a s druge strane trendi te uklopive u svaki stil, ove sandale s pravom dospijevaju na listu ljetnih must have komada.

4. Lepršava haljina s uzorkom

Kako izbjeći ljetne vrućine i istovremeno izgledati odlično? Odgovor leži upravo u lepršavim haljinama koje će biti spas u ljetnim vrućinama. Dodatan plus, lepršave haljine ovoga ljeta moguće je pronaći u svim uzorcima i dužinama. Svoju lepršavu haljinu potražite ovdje.

5. Nakit s motivima školjki

Ne čudi kako pod ljetne must have komade ulazi i nakit s morskim motivom. Police gotovo svih HighStreet trgovina osigurale su nam ovoga ljeta bogat izbor nakita s motivima školjki, a najčešće prevladavaju zlato te biseri u bijeloj boji. Odlična stvar kod ovog ljetnog nakita je to što će se uklopiti u gotovo svaku kombinaciju.