Crne salonke, pencil suknja i baloner samo su neki od komada koji spadaju pod must have komade za dobar poslovni stil. Kada se radi o poslovnom stilu, tada vrijedi uložiti u klasične komade koji će se dugoročno isplatiti. Koji su to poslovni must have komadi, saznajte u nastavku.

1. Mala crna haljina

Vječni klasik kako u modnom, tako i u poslovnom svijetu. Crna haljina nosiva na bezbroj načina, a svaki puta zadovoljava sve kriterije. Za poslovne prilike, idealno se kombinira uz sako i remen.

2. Crne salonke

Ono što je mala crna haljina kod odjeće, to su crne salonke tj. crne štikle u svijetu obuće. Udobne crne salonke, jedan su od glavnih aduta svake poslovne žene. Idu uz svaku kombinaciju, prikladne su u svakoj prilici te "obične" traperice podižu na višu razinu.

3. Uske hlače s uzorkom

Idealne za one djevojke koje radije biraju hlače, a vole biti zapažene. Odlične su kao kombinacija kako s košuljama, tako i s dolčevitama, a HighStreet dućani su se u posljednje vrijeme pobrinuli da uzoraka ne manjka tako da je na vama samo izabrati ono što vam se sviđa.

4. Pencil suknja

Sofisticirana i elegantna, pencil uska suknja je definitivno jedan od klasika poslovnog stila. Osim što odlično ističe figuru, vrlo je jednostavna za kombiniranje, posebno uz sakoe, balonere ili čak kožne jakne.

5. Klasična košulja

Kombinira se uz apsolutno sve, a sa svakom drugom kombinacijom može dati drugačiji efekt. Odlično pristaje kako na suknje, tako i na traperice, a jednako dobro uz nju stoji i usko i široko. Modni dodatci kombinirani s košuljom mogu cijelu kombinaciju podići na viši nivo, a u obzir dolazi sve od šarenog nakita pa do klasičnog srebra ili zlata.

6. Traperice

Iako se možda na prvu čini kako se traperice ne uklapaju u poslovni stil, istina je suprotna. Kombinirane uz košulju ili sako te na visoke salonke, traperice mogu biti pravi hit u uredu.