Najčešće se najveći modni trendovi donose prema onome što velike modne kuće predlože kroz svoje modne revije. Često su upravo modne revije ispušni ventil kreativnosti slavnim dizajnerima i svi uglavnom daju svoj maksimum kako bi gledatelji doživjeli novu stranu mode i uživali u modnim novostima. Od Velikog kineskog zida, najljepših tropskih plaža pa sve do svjetskih metropola, donosimo neke od najzanimljivijih modnih revija koje će zbog svoje posebnosti zauvijek ostati zapamćene.

1.JACQUEMUS PROLJEĆE/LJETO '20

Postoji li bolji način za predstavljanje proljetne i ljetne kolekcije od modne revije koja je održana na jugu Francuske, usred polja lavande. Upravo se toj ideji dosjetio Simon Porte Jacquemus te sebe i svoju uniseks kolekciju za proljeće i ljeto '20. upisao u povijest.

2. LOUIS VUITTON CRUISE 2020

Neke od najvećih modnih kuća raspolažu s dovoljno velikim svotama novca koje im omogućuju ostvarenje svih zamisli. Nešto novo i vrijedno pažnje, svakako je bila i Cruise kolekcija '20 brenda Louis Vuitton koja je održana na jednom od najslavnijih aerodroma na svijetu - slavnom njujorškom JFK, koji je poznat po svome svemirskom dizajnu.

3. FENDI JESEN/ZIMA '07

Veliki Karl Lagerfeld je bio poznat po svojoj maštovitosti koja bi, osim u samim kreacijama, najčešće došla do izražaja i kod organizacije modnih revija. Svakako je iznenađenje za sve bila i Fendi modna revija koju je ovaj poznati modni dizajner organizirao na Velikom kineskom zidu što je do tada svakako bilo nezamislivo.

4. CHANEL HAUTE COUTURE JESEN/ZIMA '15

Lily-Rose Depp, Kristen Stewart, Julianne Moore i Lily Collins, bile su samo neke od imena koje su između ostalih sudjelovale u casino igrama koje su bile smještene usred piste na Chanel reviji jesen/zima 2015. Cijeli ovaj modni spektakl potpisao je Karl Lagerfeld.

5. CALVIN KLEIN 205W39NYC JESEN/ZIMA '18

Hrana često inspirira razne aspekte naše svakodnevice, a isto vrijedi i u modnome svijetu. Ipak, ako hrana, točnije kokice posluže kao podloga za modnu pistu, cijela priča dobiva neobičan ton. Ova je modna revija kroz detalje pokušala dočarati američku pustoš, a o uspješnosti te ideje možete prosuditi sami kroz fotografije.