Došli smo do samoga kraja 2020. godine, a najbolji završetak bit će ludom proslavom zbog koje se često ta večer još naziva i najluđom noći u godini. Modno pravilo je da pravila zapravo nema i ako postoji prilika da otpustite kočnice po pitanju mode, to je onda definitivno ova večer. Šljokice, saten i baršun čine osnovu novogodišnjeg outfita, a upareni uz nekakav statement komad dat će kombinaciju dostojnu pravog modnog stručnjaka.

1. Futuristička haljina

U skladu s početkom novog desetljeća odaberite haljinu s futurističkim prizvukom. Bilo što u srebrnoj, zlatnoj ili nekoj od metalik boja dolazi u obzir kako biste ispunili novogodišnju "osnovu", a ovisno o vlastitom ukusu odaberite kroj i dužinu haljine. Dodatno se možete poigrati modnim dodacima, a s obzirom na to da ova noć tolerira sve, neka u igri budu dodatno blještavi detalji na nakitu ili ukrasima na torbici ili remenu.

2. Šljokice u boji

S obzirom na to da blagdansko razdoblje zahtjeva modele koji će ostaviti poseban dojam te često novogodišnja noć ne prolazi bez šljokica, dodatan trik kojim ćete privući svu pažnju na svoj outfit je odabir šljokičaste haljine u boji. S obzirom na to da je i dalje aktualan praznični duh, idealne boje za ovakvu haljinu su zelena ili crvena koje će joj dati poseban glamurozni štih.

3. Sako-haljina

Elegantna i seksi u isto vrijeme, sako-haljina je visoko među modnim favoritima u kojima ćete zasjati u novogodišnjoj noći. Konačan efekt može varirati ovisno o modnim dodatcima koje iskombinirate s ovim hit komadom na kojeg ni poznata vojvotkinja Meghan Markle nije ostala imuna. Ako vam se sako-haljina u crnoj boji čini prejednostavnim odabirom za doček Nove godine, dodajte joj poseban efekt salonkama i torbicom u boji, a na odmet ne može biti ni intenzivna boja ruža za usne.

4. Baršunasta kombinacija

Glamurozan i sofisticiran, baršun je materijal koji će u sekundi donijeti Prada efekt u svaku kombinaciju. Iako svaka sezona sa sobom donosi nove modne trendove, baršun je definitivni vladar svake zime uz kojeg će svaka haljina postati nepogrješiv izbor. Ova godina je poznata po raskošnim bojama i efektnim detaljima tako da će kombinacije s baršunom biti pun pogodak. Za posebno elegantan dojam, kombinirajte baršunastu haljinu i baršunasti rajf za kosu sa svečanim salonkama te tako dobivate kombinaciju dostojnu visoke mode.

5. Saten

Povratak u 90-te kroz satenske haljine i suknje obilježio je cijelu 2019. godinu, a pogrešan potez neće biti niti završetak godine u istom tonu. Saten se zbog svoje elegancije često povezuje s toaletama i svečanim prilikama tako da ne možete pogriješiti ni ako odlučite Novu godinu dočekati u satenskoj haljini koju ćete upotpuniti elegantnim modnim dodatcima.