Rastezljive tajice i dva broja veća majica ne moraju biti vaš modni maksimum u trudnoći. Nastavite s modnim pothvatima i tijekom trudnoće, naravno uz nekoliko modnih pravila uz koje ćete izgledati trendi i unatoč dodatnim kilogramima. Trudničku odjeću možete potražiti na Odjeća.hr modnoj tražilici koja objedinjuje ponudu svih online web trgovina odjećom, obućom, torbama, parfemima, naočalama, nakitom i modnim dodacima na jednom središnjem mjestu.

1. Ne mijenjajte svoj stil

Iako su promjene na vašem tijelu očite, neka vaš stil ostane jednak. Kupujte odjeću koju bi i inače nosile, ali se preselite na trudnički odjel. Kupnja "regularne" odjeće u većoj veličini može doprinijeti nezgrapnijem izgledu, dok će trudnička odjeća biti prilagođena rastu vašeg trbuha i grudi.

2. Ne zanemarujte eleganciju

Midi haljine, elegantne cipele i sakoi su rezervirani i za drugo stanje. Bilo da trebate elegantnu kombinaciju za posao, svadbu ili neku drugu svečanost, ne ustručavajte se birati ono što vam se sviđa. Kod obuće možete odabrati neke udobne balerinke ili cipele s nižom petom, a kod odabira odjeće se ne ustručavajte odabrati animal print, točkice ili neki drugi zanimljivi uzorak.

3. Modni dodaci su i dalje must have

Svaka modna kombinacija uz modne dodatke izgleda bolje i potpunije tako da nikako ne zaboravite nositi vaš omiljeni nakit. Torbice i cipele mogu biti alat za razbijanje monotonih kombinacija, a s obzirom na to da ulazimo u hladnije razdoblje birajte i zanimljive šešire ili kape.

4. Slojevito vrijedi i za trudnice

Slojevito odijevanje je najbolje rješenje za varljive jesenske temperature kada niste najsigurniji kako se odjenuti. Osim što će slojevite kombinacije biti idealne za prijelaze u temperaturama, nekoliko slojeva će svakako dobro doći kada zbog trbuha ne budete mogli zakopčati jaknu,umjesto koje možete posegnuti za nekim oversized pletivom ili pončom.

5. Ako želite igrati na sigurno, birajte neutralno i prirodno

Ako želite uložiti u nekoliko komada trudničke odjeće koje ćete nositi tijekom hladnijih mjeseci, naš je savjet da birate odjeću u neutralnijim nijansama koje ćete moći međusobno kombinirati i svakako se držite prirodnih materijala koji će vam biti udobniji.