Možda smo zapostavili romantiku uslijed svih događaja koji su nam se događali u prethodnih godinu dana, ali dopustite da se barem ovoga Valentinova vratite u normalu. Otprilike dva tjedna nas dijele od Valentinova tako da je ovo idealno vrijeme za odabir poklona svojoj boljoj polovici. U nastavku donosimo parfeme koji će pojačati romantiku ovoga Valentinova i bez sumnje izmamiti osmijeh na lice svakome. Sve ženske parfeme potražite u Notino, Spartoo te ELFS shopovima.

1. Chloé Chloé

Prvi na redu je romantičan cvjetno-puderasti klasik idealan za svaku priliku. Svaka žena koja voli modu, eleganciju i kreativnost će obožavati ovaj Chloé parfem koji ne prestaje očaravati još od 2008. godine. Mirisni miks ovoga parfema čine božur, liči te ruža i đurđice u gornjim i srednjim notama.

2. Lancôme La Vie Est Belle

Ako svojoj boljoj polovici želite pokloniti sofisticiran poklon koji simbolizira slobodu i sreću, onda je Lancôme La Vie Est Belle vaš idealan valentinovski poklon. Ovaj je parfem savršen cvjetno-voćni miks koji će biti prigodan za nošenje tijekom cijeloga dana.

3. Giorgio Armani Sì Passione

Giorgio Armani Sì Passione je parfem koji će s lakoćom dočarati gracioznost, snagu i strast vaše bolje polovice. Tijekom dnevnih aktivnosti, boravka u uredu i tijekom večernjih izlazaka, ovaj će parfem poslužiti čak i kao zamjena za crveni ruž, a glavne note parfema čine crni ribiz te kruška.

4. Rose Musc Narciso Rodriguez

Ako želite pokloniti nešto intenzivno te cvjetno-orijentalno, neka Rose Musc bude vaš odabir ovoga Valentinova. Idealan za sve prilike, ovaj parfem je sastavljen od ruže, karanfilića, cimeta i božura u gornjim te mošusa u srednjim notama, dok su bazne note drvene note, pačuli, šafran, crni biber te labdanum.

5. Gucci Bloom

Gucci Bloom je idealan miris za prave romantičarke koji svakoga u trenu odvodi do rascvjetanih vrtova kojima se širi miris najdelikatnijeg cvijeća. Kozja krv, tuberoza te arapski jasmin su zaslužni za eleganciju i ženstvenost koju donosi ovaj parfem, a dodatna doza romantike, naglašena je vintage porculanskim pakiranjem.