Odjećom često možemo dodatno oblikovati svoje tijelo i naglašavati prednosti ili sakriti eventualne nedostatke. Haljine i suknje su omiljeni odjevni predmet tijekom cijele godine, a ove jeseni baš suknja ili haljina mogu biti komad koji će najviše imponirati vašoj figuri. U nastavku donosimo modele koji će izgledati savršeno uz svaki oblik tijela i uz koje će svi viškovi izgledati neprimjetno.

1. Mala crna haljina

Mala crna haljina je jedan od omiljenih modnih klasika, a zahvaljujući crnoj koja je oduvijek poznata kao boja koja oduzima kilograme, ove jeseni možete sakriti i eventualne nedostatke. Dodatan efekt ćete postići ako odaberete malu crnu haljinu A kroja koja će vizualno smanjiti obujam bokova.

2. Suknja s prugama

Prugice su najavljene kao hit uzorak nadolazeće jesenske sezone, a suknja s okomitim prugicama ove jeseni može poslužiti kao izvrstan saveznik u prikrivanju viška kilograma. Okomite prugice će izgledati još efektnije ako se odlučite za asimetričnu suknju ili haljinu koje će uvijek izgledati moderno i chic.

3. Color-blocking

Osim što color-blocking modne kombinacije uvijek izgledaju moderno i efektno, ove ih jeseni možete iskoristiti i za 'brisanje' trbuha i bokova. Važno je da boje, iako suprotne u spektru, budu spojene u kombinaciju koja na efektan, ali ne kičast način u prvi plan stavljaju vaš dobar modni ukus.

4. Decentni uzorak

Ove jeseni se možete poigrati s kojim god uzorkom poželite, ali neka dimenzije budu decentne i ne pretjerano upečatljive. Kod svih navedenih modela od velike pomoći može biti i visoki struk koji uvijek vizualno izgleda uže, a struk će izgledati još uže ako upotrijebite remen.