Ova jesen je prepuna modnih noviteta i trendova koje smo zavoljeli na prvi pogled. Osim što je zadržana većina komada iz prethodnih sezona, svi se oni daju iskombinirati na razne načine koji nas obaraju s nogu. Za dane kada jednostavno nemate ideju što obući donosimo 5 outfita koji će poslužiti kao odlična modna inspiracija.

1. Monokromatika

Monokromatske kombinacije nikada nisu bile popularnije nego ove jeseni. Ovisno o vlastitom ukusu, možete birati nešto neutralnije ili u intenzivnoj boji, a efekt će biti jednako dobar. Osim što monokromatske kombinacije uvijek djeluju sofisticirano, uz monokromatiku na sebi uvijek izgledate "skuplje".

2. Košulja i pletivo

Bijela košulja-haljina je nešto u što definitivno vrijedi uložiti ove jeseni, a za jesenske dane je taj komad idealan za kombinaciju uz pletene komade od kojih su pleteni prsluci najpopularniji. Pepita uzorak izgleda posebno efektno u ovakvim kombinacijama, a od obuće uz ovakve kombinacije možete ubaciti čizme iznad koljena ili takozvane "dad shoes" tenisice.

3. Oversized blazer

Sakoi su uvijek poželjan odabir, ali ova jesen priznaje samo oversized modele. Kada su boje i uzorci u pitanju, tu pravila nema, a naš prijedlog za dane bez ideje je upotpunjavanje najjednostavnijih kombinacija efektnim oversized sakoom koji će vašoj kombinaciji dati istovremeno casual i chic štih.

4. Mini suknja i pletivo

Mini suknje s volanima su "it" komad za ovu jesen. Kada želite romantičnu kombinaciju za hladnije jesenske dane, kombinirajte lepršavu mini suknju s volanima uz oversized komad pletiva. Odabir obuće može pasti na uvijek popularne gležnjače ili na čizme iznad koljena što će vaše noge učiniti vizualno dužima.

5. Maxi haljina

Maxi haljina je komad kojeg se nikako ne možemo zasititi. Osim što uvijek izgleda elegantno i chic, maxi haljina je idealna za dane kada ste u minusu s vremenom, a želite izgledati lijepo. Naš prijedlog za jesensku kombinaciju je maxi haljina u kombinaciji s kožnom jaknom i combat modelom čizama.