Kako dovesti minimalizam na maksimalnu razinu? Odgovor leži upravo u bijelim kombinacijama. Bijelo od glave do pete, kombinacija je koja je prikladna za gotovo svaku priliku, od onih poslovnih pa sve do onih casual. Dodatan plus all white kombinacijama, činjenica kako bijelo izgleda odlično u svako godišnje doba.

1. Poslovne kombinacije

Poslovnog stila smo se već dotaknuli, a potpuno bijele kombinacije su odličan adut kada želite privući svu pažnju u uredu. Za početak se bazirajte na glavni odjevni predmet uz koji ćete dodavati ostatak. Naš prijedlog je da omiljene bijele hlače i košulju kombinirate uz odgovarajući bijeli sako, a cijelu kombinaciju upotpunite uz visoku petu, nakit te torbu manjih dimenzija.

2. Ljetne kombinacije

Tvrdnju kako bijelo izgleda odlično u svako godišnje doba, opravdat ćemo ljetnim kombinacijama. Općenito, bijela boja se prva povezuje s ljetom zbog svoje svjetline, a upravo zadnji dani ljeta idealni su za isprobavanje all white outfita. Najjednostavnija opcija, odabir je prozračne ljetne haljine koja će biti odlična opcija za ljetne dane, a koja će biti odličan odgovor visokim temperaturama.

3. Casual kombinacije

Odličan recept kako izgledati stylish na kavi s prijateljima, opuštenoj šetnji ili bilo kojoj drugoj casual prilici, upravo su all white modne kombinacije. Za sastavljanje casual kombinacija, odaberite oversized veste, široke hlače visokog struka te svemu tome nadodajte bijele patike, a kao rezultat dobivate posebno udoban outfit u kojem ćete izgledati posebno trendi.

4. Zimske kombinacije

Iako se bijela boja obično izbjegava zimi, zašto ove zime ne isprobate upravo suprotno. Bijele kombinacije u zimskim mjesecima će donijeti svježinu te luksuzan izgled. Ako ipak ne želite izgledati prebijelo, iskombinirajte više nijansi bijele te tako izbjegnite jednoličnost.

5. Haljina kao glavni komad

Među odjevnim predmetima, bijela je haljina sama za sebe svakako must have modni komad. Osim na vjenčanjima, bijela haljina se može provući i na gotovo bilo koju drugu priliku, a s obzirom na to da se radi o prilično „običnom“ odjevnom predmetu, obratite pažnju na kroj i ukrase. Kada se radi o kombinacijama s bijelom haljinom, gotovo jednaka stavka bit će i modni dodatci koje se ne bi smjelo zaboraviti.