Iako je od emitiranja prve epizode mega popularnih „Prijatelja“ prošlo gotovo 25 godina, njihova popularnost ne jenjava kako među mlađim, tako i među starijim generacijama. Kako je u modi ponovno stil 90-tih, tako je nemoguće ne prisjetiti se nekih poznatih modnih kombinacija koje su kroz devet sezona emitiranja ove humoristične serije nosile protagonistice Rachel, Monica i Phoebe. Mom fit traperice, haljine raznih uzoraka te nošenje majice ispod haljine, samo su neki od modnih „repriza“ koje su jednaku popularnost imale upravo za vrijeme emitiranja serije „Prijatelji“. U nastavku posta slijede neke od meni najdražih modnih kombinacija u koje bi se moglo uskočiti i danas.

1. Rachel Green

Rachel, kao modnu kraljicu serije, bilo je moguće vidjeti u svim mogućim izdanjima, od casual, „svakodnevnih“ kombinacija pa do elegantnih i poslovnih kombinacija na koje je teško ostati imun. Mini suknje, plišani džemperi te karirani uzorak, samo su djelić onoga što nas prvo asocira na stil IT-djevojke 90-ih.

2. Phoebe Buffay

Iako su kombinacije Phoebe Buffay bile nešto više odvažne u odnosu na preostale dvije junakinje te žarke boje i neobične modne dodatke prve vežemo s likom Phoebe, među njenim su se outfitimamogle pronaći i kombinacije koje bi odgovarale svima, a čije je modne dvojnike moguće pronaći u svakoj HighStreettrgovini.

3. Monica Geller

Last but not least, Monica Geller. Kroz sve sezone, upravo je Monica bila jedan od glavnih predstavnikamom fit traperica te nešto klasičnijeg i mirnijeg stila koji su često krasile i haljine te topovi s tankim naramenicamakoje su ponovno in. Kod svih junakinja, popularne su bile i„obične“ bijele tenisice koje su se kombinirale uz sve, a posebno dobro su išle uz Monicine jeans kombinacije.