Sve dok se nadamo ljepšim danima i povratku u "staro normalno", vrijeme je da počnemo razmišljati o modnim kombinacijama koje će biti dostojne velikog comebacka. Bilo je neobično, ali istovremeno i vrlo udobno većinu vremena provoditi u trenirkama i opuštenim outfitima, ali sada je krajnje vrijeme da se vratimo urbanome stilu kakav smo voljeli prije pojave pandemije. Ako ste spremni za dobar shopping, u nastavku donosimo prijedloge za komade uz koje ćete zasjati s popuštanjem mjera, a najbolje mjesto za kupnju odjeće, obuće i modnih dodataka na jednome mjestu je Odjeća.hr modna tražilica.

1. Cvjetni uzorak

Svaka proljetna sezona je nezamisliva bez neke od verzija cvjetnog uzorka, a ovoga proljeća potražite šarene i upečatljive cvjetne uzorke koji će podići baš svaku modnu kombinaciju. Dobrodošao će biti baš svaki cvjetni uzorak koji je većih dimenzija ili neobičnih boja, a svaki odjevni predmet, od haljine do hlača od laganog materijala, će biti sjajan za uklapanje ovoga trenda. Ako inače volite jednostavnije kombinacije, odaberite barem hlače upečatljivog cvjetnog uzorka koje ćete moći uklopiti uz bijelu košulju i klasične crne loaferice.

2. Jeans

Kao polazna točka baš svakoj modnoj kombinaciji mogu biti dobro odabrane traperice. Ravan kroj uz široke nogavice je trend koji bez konkurencije vlada ovom sezonom, a dodatan plus mu je i to što se vrlo lako uklapa u sve stilove. Nećete pogriješiti niti uz visoki struk, ali uvijek hlače uskladite uz svoj oblik tijela kako bi se osjećali i izgledali što bolje.

3. Modni dodaci

Modni dodaci su dio koji se nikada ne preskače, a kako bi vaš urbani stil ovoga proljeća izgledao što bolje, odaberite modne dodatke u što je moguće intenzivnijim i upečatljivijim bojama i uzorcima. Baš svaka modna kombinacija će izgledati još bolje ako ju upotpunite efektnim sunčanim naočalama, neobičnim ukrasom za kosu ili torbicom u intenzivnoj nijansi.

4. Sako

Već smo u nekoliko prilika pisali kako je ovoga proljeća oversized sako preuzeo ulogu crne kožne jakne. Ovisno o prilici možete uskladiti i boju svog sakoa, a ove sezone nećete pogriješiti uz sako u pink ili nekoj od pastelnih nijansi. Poslovnim i svečanijim prilikama koje od vas zahtijevaju dozu ozbiljnosti možete dodati sako u nekoj neutralnijoj nijansi.

5. Papuče ili natikače

Još od prošlog ljeta vlada trend kožnih papuča i natikača na petu, a čini se kako će tako ostati i ovoga proljeća. U obzir dolazi sve kožno, glomazno i u svim mogućim nijansama, a ovisno o tome u čemu se osjećate najbolje možete birati između ravne obuće ili one na petu.