Trudnoća je posebno životno razdoblje svake žene, a trudnica prolazi kroz promjene kako iznutra, tako i izvana. Kako se tijelo mijenja, tako je potrebno mijenjati i garderobu, a ako ste do sada muku mučili s onim: "Što danas obući?", sada bi ovo pitanje posebno moglo doći do izražaja. Kako bi bile spremne po pitanju mode za blaženo stanje, u nastavku donosimo odjevne komade koji će biti spas u svakoj situaciji kada ostanete bez inspiracije.

1. Traperice

Traperice su jedan od najpopularnijih komada bilo da ste u drugome stanju ili ne, ali ako je izbor odjeće koju ćete uspjeti obući smanjen, pravo je vrijeme da pronađete svoj savršeni par traperica koji će vas izvlačiti svakodnevno. Kod trudničkih je traperica iznimka to što je dio preko trbuha uglavnom elastičan pa više nećete moći uvlačiti majice kao do sada, ali udobna, mekana vesta preko traperica neće izgledati ni malo manje stylish u nadolazećim jesenskim danima.

2. Midi suknja

Midisuknja se već par sezona provlači kao must have komad o kojoj god prilici da se radilo. Kombinacija midi suknje i bilo kakve veste bit će nepogrješiv izbor, a dodatan plus na stranu suknje ide i to što jako dobro funkcionira s trudničkim trbuhom.

3.Tregerice

O tome koliko sutregerice odličan modni ulov smo već pisali, ali njihova praktičnost posebno dolazi do izražaja kada se radi o trudničkoj modi. Posebnu prednost imaju one načinjene od elastičnog materijala koji neće sputavati niti jedan vaš pokret.

4. Haljina

Najdraži odjevni predmet za svako godišnje doba velikom broju trudnica je upravo haljina. S obzirom na to da se u jeseni susrećemo s još mnogo sunčanih dana, tkanina može varirati od tanje i lepršavije pa sve do krućih i debljih. Posebna prednost s haljinama kod trudnica bit će jednostavnost i brzina kojom nastaje dnevni ili večernji look.

5. Majice

Majicadolazi na kraj našeg popisa kao najjednostavniji, ali najkorisniji komad. Upotrebljiva svakodnevno, moći će se kombinirati uz svaki do sada navedeni odjevni predmet tijekom cijele trudnoće. Ako ste do trudnoće nosili oversized majice, pozitivna će stvar biti to da nećete morati ulagati novce u nove komade jer će većina toga biti iskoristiva gotovo do samoga kraja.