Iako još u potpunosti nismo prešli na jesensku garderobu, vrijeme je da krenemo s planiranjem izmjene postave u ormaru. Iako je kod nakita najavljena ekstravagancija i statement predznak, kod odjeće ćemo se zadržati na klasičnim oblicima za dnevne prilike. U nastavku donosimo 4 ključna jesenska trenda, a svoj ormar možete nadopuniti na Odjeća.hr modnoj tražilici koja objedinjuje ponudu svih online web trgovina odjećom, obućom, torbama, parfemima, naočalama, nakitom i modnim dodacima na jednom središnjem mjestu.

1. Oversized traper

Oversized moda je apsolutni hit posljednjih nekoliko sezona, a ove jeseni naglasak pada na predimenzionirane komade od trapera. Oversized traperice ili jakna će vas u trenu vratiti u tinejdžerske dane, a najbolja kombinacija uz XXL traper je neki drugi uski komad odjeće.

2. Prugasti uzorak

Do sada je obična bijela košulja bila sasvim dovoljna sama za sebe, ali ove jeseni na scenu stupaju košulje s prugama. Istovremeno ležerne, ali i elegantne, košulje s prugastim uzorkom ćete moći nositi u svim kombinacijama, a naš je prijedlog da spojite dva trenda i košulje s prugama kombinirate uz oversized traperice.

3. Čizme do koljena

Visoke čizme su uvijek elegantan i trendi izbor i lako ih je kombinirati uz sve. Ove jeseni će visoke čizme do koljena najbolje izgledati kombinirane uz kožne bermude, suknju ili haljinu, a te ćete kombinacije moći iskoristiti i za odlazak na posao.

4. Dnevno odijelo

Sve do nedavno, odijela su bila rezervirana samo za svečane i poslovne prilike, ali sada se sve mijenja. Ako svoje omiljeno odijelo kombinirate uz oversized T-shirt i tenisice, dobit ćete vrlo upečatljivu dnevnu kombinaciju koja će proći u gotovo svakoj prilici.