Do sada se u modnome svijetu razvilo bezbroj stilova i većina njih je barem u teoriji poznata većem broju, ali znate li što je to uopće Tomboy stil i koji su to komadi koji su neophodni za kreiranje ovoga stila? Najkraće, Tomboy stil je idealan za sve pripadnice nježnijeg spola koje su zaljubljene u mušku modu, ali i za one koje s vremena na vrijeme žele napraviti casual odmak od haljina, suknji i visokih peta. U nastavku donosimo odjevne komade idealne za kreiranje vlastitog Tomboy outfita.

1. Bijela košulja

Bijela košulja, zapravo je komad koji može odlično poslužiti kao baza svakome stilu pa tako i Tomboy stilu. Odlična za slojevite kombinacije koje su jedan od glavnih poteza ovoga stila, bijela košulja može biti i odličan komad za isprobavanje jednostavnih, nekompliciranih kombinacija sastavljeni još samo od traperica ravnoga kroja koje su popularne upravo najviše među muškarcima.

2. Boyfriend traperice

Trend ljubavi prema boyfriend trapericama pokrenula je još Marilyn Monroe, a njihova popularnost nije pala sve do danas. Po malo vrećaste u odnosu na klasične ženske modele, boyfriend traperice su odličan izbor ako se odlučite za chic look uz dodatak dječačkog šarma i to sve bez puno truda.

3. Tenisice

Želite izbjeći visoku petu ili elegantne cipele? Odličan odabir kod bilo koje Tomboy kombinacije bit ćetenisice. Odličan izbor bit će neutralne nijanse koje će biti dobro uklopive uz svaki outfit ili tenisice u s neobičnim uzorcima.

4. Majica s kapuljačom

Majica s kapuljačom ili jednostavno hoodie, pravi je must have komad kada se radi o Tomboy stilu. Najbolje kombinacije najčešće proizlaze iz slojevitog odijevanja, a uz dobar hoodie, slojevite kombinacije dolaze na sasvim novu razinu.

5. Pletena vesta

Bilo da se radi o kašmiru ili bilo kojem drugom materijalu, pletene veste su jedan od najboljih komada za nastanak Tomboy kombinacija. Idealne za samostalno nošenje, kao i iznad obične košulje, bit će odličan komad za kreiranje kako casual, tako i formalnijih kombinacija.