Baš kao i svakoga ljeta, moda postaje razigranija, neobičnija i ležernija. Nasuprot krućim materijalima koje nosimo tijekom hladnijih mjeseci, s nastupom ljetnih dana dolazi vrijeme kada treba obratiti pažnju na lepršave komade, intenzivne boje i neobične oblike. U nastavku donosimo statement modne dodatke koji će se s lakoćom uklopiti u vesele ljetne outfite. Svoje statement mode komade potražite na modnoj tražilici Odjeća.hr koja objedinjuje ponudu svih online web trgovina odjećom, obućom, torbama, parfemima, naočalama, nakitom i modnim dodacima na jednom središnjem mjestu.

1. Obuća u najintenzivnijim nijansama

Ne postoji bolji način za oživljavanje i podizanje ljetne elegancije od odabira sandala ili papuča u nekoj intenzivnoj, toploj nijansi. Ovakve žive modne dodatke kombinirajte uz mini ljetnu haljinu, kombinezon ili uz obične traperice i kratki T-shirt, a naši su favoriti sve nijanse žute i zelene.

2. Nakit u neobičnim oblicima

Kada govorimo o ljetnim favoritima po pitanju nakita, jedino što možemo reći je to da pravila ne postoje. U obzir dolaze naušnice neobičnih oblika i boja i poželjno ih je kombinirati uz jednako neobične komade. Dobro prolaze kamenčići u bojama, šarena plastika te sve što se izdvaja iz standardnih oblika.

3. Oversizedslamnate torbe

Slamnata torba je oduvijek najbolji odabir za odlazak na plažu, a ovoga ljeta odaberite za sebe predimenzionirani model s ručkama od nekog prirodnog materijala. Oversized slamnata torba će se najbolje uklopiti uz lagane ljetne materijale te neutralne i svijetle tonove.

4. Puff efekt na papučama

Ako ste još u potrazi za svojim "It" komadom papuča za ovo ljeto, odaberite neki od modela s puff efektom. Od materijala u ovakvim kombinacijama najbolje prolaze saten ili koža u boji, a ovakve papuče će biti najudobniji komad s kojim nećete ostati neprimijećeni uz što god ih kombinirali.

5. Sunčane naočale u vibrantnim nijansama

Klasični i najpopularniji modeli sunčanih naočala će doživjeti osvježenje ovoga ljeta uz vibrantne nijanse okvira i stakala. Ne postoji ljetna modna kombinacija koja neće izgledati neodoljivo uz okvire u pastelnoj žutoj boji ili uz nježno roza stakla.