Osim ljetnih haljina, sandale i natikače su prvo što nam padne na pamet kada pomislimo na ljeto. Bez obzira na visinu pete, uzorak ili ukrase, svi rado nosimo sandale i natikače jer ih vrlo lako možemo kombinirati uz sve ljetne dnevne i večernje prilike. U nastavku donosimo najpopularnije modele sandala i natikača koji će biti izvrsni za sve prilike, a svoju kolekciju ove popularne ljetne obuće možete nadopuniti na Odjeća.hr modnoj tražilici koja objedinjuje ponudu svih online web trgovina odjećom, obućom, torbama, parfemima, naočalama, nakitom i modnim dodacima na jednom središnjem mjestu.

1. Otvorene sandale sa širokom petom

Otvorene sandale sa širokom petom su omiljeni odabir baš svakome tko uz estetski dojam bira udobnost. Bez obzira na široku petu, ovaj je model sandale prikladan za svaku priliku, a na vama je da birate između monokromatike ili modela u raznim bojama ili uzorcima. Otvorene sandale sa širokom petom će jednako dobro izgledati uz lepršavu ljetnu haljinu, ali i traperice.

2. Sandale na punu petu

Sandale na punu petu su još jedan model koji svi volimo upravo zbog njihove udobnosti. Ovoga ljeta sandale na punu petu u nekoj od ljetnih boja ili šarenom uzorku možete kombinirati uz kombinezon u nekoj neutralnoj nijansi, a osim klasičnih wedge sandala ovoga ljeta odlično prolaze i sportske sandale s povišenim potplatima.

3. 'Obične' natikače

Dizajn natikača je iz godine u godinu sve napredniji i moderniji, a svi ih volimo baš zbog te efektnosti, ali i praktičnosti jer smo uz njih spremni za čas. Model koji ćete najlakše kombinirati uz svaku kombinaciju su ravne natikače jednostavnog dizajna, a jednobojni modeli su najbolja investicija jer će se uklopiti u svaki ormar i biti nadopuna brojnim kombinacijama.

4. Povišene natikače

Osim jednostavnih ravnih modela natikača, posljednjih nekoliko sezona dominiraju i natikače s povišenom petom. Osim što će uz takav model vaše noge biti vizualno dulje, povišene natikače donose sa sobom i dašak luksuza. Obratite pažnju na povišene natikače s tankim remenčićima ili s nekim zanimljivim animal ili cvjetnim uzorkom.