Vrlo često parovi biraju baš jesen za svoju svadbu, a posebnih pravila kod jesenskih svadbi nema, osim toga da kombinacija treba biti elegantna, ali i toplija u odnosu na onu koju biste birali ljeti. Koji će to modni trendovi izgledati istovremeno chic i biti prikladni za hladnije jesenske dane možete saznati u nastavku, a shopping za jesensku svadbu možete odraditi na Odjeća.hr modnoj tražilici koja objedinjuje ponudu svih online web trgovina odjećom, obućom, torbama, parfemima, naočalama, nakitom i modnim dodacima na jednom središnjem mjestu.

1. Basic kombinacija

Basic komadi su ono što čini osnovu svakog ormara i koji su temelj za izgradnju dobrog stila, a baš takvi komadi vam mogu biti izvrstan odabir i za odlazak na svadbu. Kada je jesenska svadba u pitanju, možete odabrati crnu maxi haljinu u kombinaciji sa sjajnim, srebrnim ili zlatnim modnim dodacima kako bi dobili jednostavnu, ali efektnu modnu kombinaciju koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

2.Chic70-ih

Sedamdesete su posljednjih nekoliko sezona velika inspiracija za sve nove modne trendove, a iz njih možete crpiti inspiraciju i za svečanije kombinacije. Dugi kombinezon od lepršavog i sjajnog materijala sa širokim nogavicama je idealan komad za promjenjivo jesensko vrijeme, a party efekt možete dodatno naglasiti statement modnim dodacima.

3. Kombinacija s posh prizvukom

Elegancija i chic u kombinaciji čine značenje riječi posh, a to je ujedno i sve što vam ove jeseni treba za odlazak na svadbu. Kombinirajte mini ili midi haljinu animal printa sa statement nakitom kod kojeg će se isticati sjajni kamenčići i neobični oblici, a umjesto klasičnih modnih dodataka u crnoj, odaberite žive boje koje će razbiti i najmanji prizvuk monotonije.

4. Pastelna romantika

Iako je po malo splasnuo val uzbuđenja oko pastelnih nijansi koje su vladale posljednjih nekoliko sezona, još ove jeseni ih možete iskoristiti za neku jesensku svadbu. Odaberite pastelno ljubičastu midi haljinu s puff rukavima i decentnim cvjetnim uzorkom i dobit ćete vrlo romantičnu i efektnu kombinaciju koja će biti izvrsna za ovo prijelazno razdoblje.