Slijediti trendove iz sezone u sezonu može biti financijski vrlo iscrpljujuće, ali ako svake sezone iz najnovijih trendova izdvojimo nadolazeće klasike, tada imate temelj za održavanje dobrog i kvalitetnog stila. Kako bismo vam dali konkretne ideje i polazište za ovo ljeto, donosimo kratak pregled najnovijih trendova za nadolazeću ljetnu sezonu koje možete pronaći na Odjeća.hr modnoj tražilici koja je najbolji način za kupovinu najnovije odjeće i obuće, praćenje mode i fashion trendova, modne industrije, odjevnih kombinacija, najprodavanije i najnovije odjeće.

1. Pastelne nijanse

Pastelne su nijanse zavladale i u muškom ormaru. Za ovo ljeto ne postoji bolja kombinacija od preplanule puti i kombinacija u pastelnim nijansama, od kojih prevladava nebesko plava. Pastelno plava nijansa će pristajati baš svakom muškarcu, a najjednostavniji način za početak s pastelno plavom je posvjetljivanje traperica i jakne od trapera.

2. Loose-fit za svečane prigode

Osamdesete se vraćaju u modu i to je najuočljivije ako pogledate odijela koja će se nositi na svadbama ovoga ljeta. Klasična 'uštogljena' odijela zamijenite udobnijim, vrećastim modelima s dvostrukim kopčanjem u nekoj neutralnoj, nude nijansi i kombinirajte ih uz lagane lanene košulje.

3. Mornarski stil

Mornarski stil je sezonski stil kojem se vraćamo baš svakoga ljeta. Uključite tamno plavu, bijelu i crvenu u svoje kombinacije i nikako ne preskačite prugice i sidra koji su jedno od glavnih obilježja ovoga stila. Potražite klasične mornarske veste, bomber jaknu ili majicu s kratkim rukavima u prepoznatljivom uzorku i imate sve što vam je potrebno za savršen mornarski stil.

4. Široke bermude

Kratke, uske hlače koje su bile inn prošlog ljeta sada padaju u zaborav, a na snagu stupaju široke bermude u pastelnim nijansama ili mornarsko plavoj. Ako uz široke bermude želite privući pažnju, naš je prijedlog da ih kombinirate uz visoke starke ili neku drugu chunky obuću.