Iako smo i dalje osuđeni provoditi dane u najužem krugu, ne postoji razlog zbog kojeg ne bi mislili o modnim kombinacijama koje ćemo nositi na Uskrs. Za nadolazeći blagdan, idealne će biti modne kombinacije koje će istovremeno biti udobne, ali i u kojima ćete zasjati. U nastavku donosimo komade koje trebate uzeti u obzir kod kreiranja svog uskršnjeg outfita, a sve ih možete potražiti na Odjeća.hr modnoj tražilici koja objedinjuje ponudu svih online web trgovina odjećom, obućom, torbama, parfemima, naočalama, nakitom i modnim dodacima na jednom središnjem mjestu..

1. Haljina s cvjetnim uzorkom

Ne postoji ništa proljetnije od lepršave haljine s cvjetnim uzorkom koja će u vama istoga trenutka probuditi proljetno raspoloženje. Ova sezona dopušta sve dužine i sve krojeve, a cvjetne haljine volimo i zbog njihove svestranosti tako da ćete svoju cvjetnu haljinu od uskršnjeg ručka kasnije s lakoćom odjenuti za neki večernji izlazak.

2. Maxi suknja

Iako je do ove godine apsolutni favorit bila midi suknja, od ovoga proljeća na snagu stupaju maxi modeli koji će istovremeno biti udobni i zabavni zahvaljujući lepršavom materijalu. Nakon Uskrsa, maxi haljine će biti izvrsne za stvaranje poslovnih kombinacija uz dobar par salonki ili balerinki.

3. Statement nakit

Svaka uskršnja kombinacija će izgledati neodoljivo uz statement nakit koji će svaki outfit podići na višu razinu. Možete birati između nakita u zlatnoj ili srebrnoj boji, a u obzir dolaze i šareni komadi nakita ukrašeni biserčićima ili kamenjem u boji.

4. Wrap haljina

Jedan od klasičnih modela haljina s kojim ćete najbrže pridobiti pažnju drugih je wrap haljina koja izvrsno pristaje svakom obliku tijela jer je rezana na ključnim mjestima te se može modelirati prema tijelu, stoga je definitno riječ o odabiru koji valja imati u svom ormaru i koji ćete moći nositi još dugo nakon uskršnjeg ručka.

5. Proljetni modni dodaci

Ako ne volite šarene outfite, modni dodaci su sredstvo s kojim lako možete razbiti monotoniju. S obzirom na to da je pink boja jedan od najvećih favorita ove sezone, razmislite o kupnji nove torbice baš u toj nijansi.