Kako po datumu, tako se lagano i prema vremenskim prilikama sve više približavamo jeseni. Uz proljeće, novi mladenci se sve više odlučuju i na jesenska vjenčanja koja imaju svoje posebne čari. Najpopularniji modni odabir za svako jesensko vjenčanje bit će haljina, ali ako želite malo izaći iz okvira odličan odabir bit će i kombinezon. U nastavku za vas donosimo nekoliko outfita u kojima možete zasjati na svakom jesenskom eventu, uključujući i vjenčanja.

1. Čipka

Uz baršun i saten, čipka prevladava ove sezone, a do posebnog će izražaja doći u jesenskoj zagasito zelenoj. S obzirom na ženstvenost koju ova midi haljina nosi sa sobom, elegancija će biti postignuta u svakoj prigodi na koju se odlučite nositi ovu haljinu.

2. Bogati detalji

Kod haljina s bogatim detaljima, potrebno je ne pretjerati s modnim dodatcima pa će najbolji izbor biti što jednostavnije cipele i torbica. S obzirom na to da se radi o prestanku toplih dana, odličan će izbor biti i haljine koje će se odlično kombinirati uz sako ili neku svečaniju vesticu.

3. Baršun

Kao što smo spomenuli, baršun je odličan izbor kod jesenskih kombinacija, a kada imamo kombinaciju baršuna i čipke u jednoj haljini, tu je savršen recept za nepogrješivu haljinu za jesenska vjenčanja. Vezano uz dužinu rukava, to je prepušteno vama na volju, a ako se i dalje možete pohvaliti preplanulim tenom, svakako ga otkrijte!

4. Hit boje

Po uzoru na boje u prirodi, glavne modne jesenske boje su smeđa, crvena i ljubičasta pa s toga u kombinacijama tih boja ne možete pogriješiti. S obzirom na jednostavan kroj ove haljine, malo više oduška si možete dati po pitanju modnih dodataka koji mogu biti malo ekstravagantniji kako cijela kombinacija ne bi bila prejednostavna.

5. Kombinezon

Ako niste tip za haljine ili jednostavno želite nešto drugačije, tu su odličan izbor kombinezoni. Svoj idealan kombinezon možete pronaći na policama gotovo svake HighStreet trgovine koje su se potrudile kako izbora ne nedostaje, a što se tiče materijala na kombinezonima, bitna je samo dobra kombinacija s ostatkom outfita.