Iako ovo ljeto količinom kiše više podsjeća na jesen, svaki sunčani dan je najbolje iskoristiti bijegom u prirodu. Kada kažemo bijeg u prirodu, to može značiti i kavu u parku ili piknik za koji možemo iskoristiti neke od kreativnih modnih kombinacija. Koje komade birati za izlete u prirodi i koje im modne dodatke uklopiti, možete doznati u nastavku. Svoju savršenu kombinaciju za izlet u prirodi možete pronaći na modnoj tražilici Odjeća.hr koja objedinjuje ponudu svih online web trgovina odjećom, obućom, torbama, parfemima, naočalama, nakitom i modnim dodacima na jednom središnjem mjestu.

1. Odjeća

Izleti u prirodu uvijek u sebi sadrže jedan romantičan ton pa u skladu s time biramo i odjevne komade. Proljetne midi haljine, kompleti te romantični topovi će biti najbolji odabir za izlete u prirodu jer će istovremeno biti trendi, ali i udobni, što svakako treba uzeti u obzir kod izleta i piknika. Od modnih dodataka, najbolje je odabrati nešto u boho stilu ili se odlučiti za svilenu maramu u kosi s kojom ne možete pogriješiti.

2. Modni dodaci i haljine

Uz već spomenutu maramu, od pokrivala za glavu možete odabrati i šešir, a nemojte zaboraviti ni na sunčane naočale. Kada su haljine u pitanju, birajte midi ili maxi model od lepršavog materijala s cvjetnim uzorkom, a kao proljetni favorit za ovu sezonu su se istaknuli i modeli s puff rukavima.

3. Casual kombinacije

Ako u svakoj prilici birate casual, za tople dane odaberite bermude od trapera i kombinirajte ih s običnom bijelom košuljom ili topom s tankim bretelama. Najbolja obuća za baš svaku casual kombinaciju su bijele tenisice, a sve možete upotpuniti slamnatom torbom koja može biti i personalizirana i ukrašena baš po vašem ukusu.

4. Uzorci

Jednobojne komade ćete najbolje "razbiti" kombinacijom s uzorcima od kojih će se za izlete u prirodu najbolje uklopiti cvjetni uzorak, gingham, točkice i prugice. Osim "razbijanja" uzorcima, možete napraviti pomak i u bojama i poigrati se s color-blockingom i kombinirati pastelne nijanse u raznim kombinacijama.