Ljeto je i službeno tu, praznici su počeli, a s njima i sezona godišnjih odmora. Jeste li u potpunosti spremni za plažu ili bazene ovoga ljeta? Odabirete li kupaći kostim prema trendovima sezone ili ste ipak dosljedni svome stilu? U nastavku posta, za vas smo istražili carstvo online kupovine odjeće te vam izdvojili nekoliko kupaćih kostima u kojima bi izgledali trendi te drugačije od ostalih.

1. Kupaći kostim na više načina

Za početak moderno, a praktično. Jednodijelni kupaći kostim s mogućnošću nošenja, tj. vezanja na više načina, odličan je izbor za one koji žele nešto novo svakoga dana, a da pri tome nemaju dodatnih troškova.

2. Crno-bijelo s točkama

Točkasti print je na veliko zavladao modnom scenom pa tako ne čude i kupaći kostimi upravo s tim uzorkom. Jednostavan, a opet ne dosadan kupaći kostim također je idealan za sakrivanje eventualnog trbuščića zahvaljujući donjem dijelu visokog struka.

3. Romantična lila

Romantični bikini visokog struka u lila boji, idealan je za sve koji se ovog ljeta žele istaknuti u kupaćem kostimu. Bandeau top, odličan je izbor za naglašavanje oblina čak i onda kada niste vlasnica bujnog poprsja.

4. Kostim na plus size pruge

Tko kaže da punije djevojke ne mogu izgledati savršeno u kupaćem kostimu? Upravo ovaj crno-bijeli model na prugice s ružičastim naborima dokazuje suprotno.

5. Animal print za plažu

Već smo se dotakli ljetnog animal printa, ali ne i u varijanti za plažu pa je vrijeme da to sada ispravimo. Osim što s ovim zebra uzorkom nikako nećete ostati nezapaženo, ovaj je model idealan za djevojke većeg poprsja kojima će stajati kao saliven.

6. Asimetrični badić s izrezom

Ako se ne bojite neobičnih tragova nakon sunčanja, bacite oko na fotografiju ispod. Jednodijelni, dvobojni kupaći kostim s asimetričnim izrezom, odličan je ako želite ostaviti glamurozan i trendi dojam na plaži. Dodatan plus, kod djevojaka širih ramena, ovaj će oblik ublažiti i vizualno učiniti nježnijim gornji dio tijela.

7. Crvena kamuflaža

Ako vaš oblik tijela više naginje prema obliku kruške, preusmjerite jednostavno pažnju na gornji dio dubokim V-izrezom. Ne sramite se vlastitih oblina, ali okrenite situaciju u vlastitu korist. Dodatan plus ovakvom tipu kupaćeg kostima, odlično pristaje i djevojkama s manjim poprsjem.

Pregledaj sve kupaće kostime (preko 300 za kupiti) na Odjeća.hr.