Topli dani su sve češće tu i ljetno raspoloženje se ubrzano zahuktava. Još početkom godine su poznati modni brendovi donijeli modele i trendove kupaćih kostima koji će vladati plažama i ljetnom garderobom svake trendseterice. Glavna inspiracija za nove kolekcije kupaćih kostima, svakako su retro trendovi, a o čemu se točno radi možete saznati u nastavku.

1. High-Cut

Od jednodijelnih modela pa sve do nestašnih bikinija, sve se vraća u 80-te. High-Cut model će vizualno izdužiti cijelu figuru, a jednodijelni bikiniji s otvorenim leđima će savršeno naglasiti sve prednosti i sakriti eventualne nedostatke.

2. Duboki modeli gaćica

Gotovo da ne postoji model kupaćih gaća koji će vas više vratiti u pin-up razdoblje te stvoriti ugođaj retro glamura. Ovaj će retro trend savršeno naglasiti struk i stvoriti iluziju figure pješčanog sata. Minimalizam i cvjetni uzorak su vodeći trend posljednjih nekoliko sezona, a jednako vrijedi i kod kupaćih kostima. Odaberite cvjetni uzorak po uzoru na 60-te godine i birajte intenzivne boje s kojima ne možete pogriješiti ovoga ljeta.

3. Gornji dio s visokim ovratnikom

Ako ne volte preotvorene kupaće kostime i bikini trokutiće, zatvoreni modeli s visokim ovratnikom će biti najbolji i najudobniji izbor ovoga ljeta. Birajte razne uzorke i kombinacije ovratnika, a odlično će izgledati i modeli sa zatvaračem. Ovakvi modeli će izgledati odlično uz sve modele gaćica, a poseban retro štih ćete dobiti kombinacijom s dubokim modelima.

4. Gornji dio sa žicom

Iako su najčešće kupaći kostimi bez žice, ovo ljeto donosi odmak po tome pitanju. Uz ovaj model grudnjaka, savršena će kombinacija biti High-Cut model gaćica, a kod odabira uzorka dajte mašti na volju. Osim minimalističkih jednobojnih modela i cvjetnog uzorka, svakako dajte priliku i točkicama koje su apsolutni hit gotovo svake sezone.

5. Karike, remenje i čvorovi

Svi kupaći kostimi koji podsjećaju na retro modele jednostavno ne mogu proći bez jednog od ova tri ukrasa. Detalji su ono što izvlači svaku modnu kombinaciju, a po tome pitanju ova sezona nosi pregršt opcija između kojih će se karike, remenje i čvorovi kao ukrasi najviše istaknuti.