Od danas je krenulo zimsko sniženje koje je idealna prilika za kupnju svih must-have zimskih komada, ali i onih koje ćemo moći nositi ostatak godine. Prije nego krenete u shopping, svakako razradite plan kupnje i odredite budžet, a mi vam u nastavku donosimo ključne komade za čiju kupnju nećete požaliti. Umjesto riskiranja zaraze i pretraživanja mase različitih webshopova za traženom robom, sada su svi brže dostupni kroz jedno web i mobilno sučelje, super jednostavno za pronalazak i kupnju- modnu tražilicu Odjeća.hr.

1. Kaput u boji devine dlake

Klasika je vječna i s njom nikada ne možete pogriješiti. Iako je crni kaput definitivno jedan od klasika, puno prilagodljiviji i nosiviji je kaput u boji devine dlake koji ćete moći kombinirati uz gotovo sve modne kombinacije.

2. Oversized pletivo

Zimska sniženja su savršena za kupnju oversized pletiva koja možete nositi u raznim izdanjima tijekom cijele zime. Birajte mekane i tople modele, one krupnije pletene koji će vašoj kombinaciji donijeti dozu luksuza, a ako želite uložiti više za nešto što će vam trajati godinama, naš je savjet kupnja pletiva u neutralnijim nijansama.

3. Statement suknja

Suknja je postala jedan od omiljenih komada tijekom čitave godine koji se može kombinirati na razne načine. U posljednje vrijeme, kada su suknje u pitanju, svakako bolje prolaze neobični, statement modeli koji će, osim uz pletiva tijekom zime izgledati izvrsno i uz najobičnije kratke majice tijekom toplijih mjeseci.

4. Mom fit traperice

Ovaj jednostavni retro model vlada modnom scenom posljednjih nekoliko sezona, a baš svi ga volimo jer je savršena baza svakoj modnoj kombinaciji. Ako ste spremni uložiti u kvalitetan par traperica, uvjereni smo kako nećete požaliti jer ćete zauzvrat dobiti komad koji će vam služiti godinama.

5. Sako s kariranim uzorkom

Ako želite jedan klasičan komad koji će istovremeno upotpunjavati svaku modnu kombinaciju, savjetujemo vam da potražite svoj savršeni model kariranog sakoa. Osim što je jedan od popularnijih uzoraka posljednjih nekoliko sezona, karirani uzorak je nešto što ne nestaje s modne scene bez obzira na sve nove modne trendove.