Sako je odavno postao sastavni dio street style kombinacija i izašao iz granica ureda. Ove je sezone najbitnije da sako bude dovoljno efektan kako bi se istaknuli u masi, a prednost imaju modeli s pojačanim ramenima i oni koji nisu strogo strukirani. Danas vam donosimo 4 nova načina uz koje će ovaj klasičan komad zasjati u svakoj prilici. Svoj savršeni sako možete pronaći na Odjeća.hr modnoj tražilici koja objedinjava ponudu svih online web trgovina odjećom, obućom, torbama, parfemima, naočalama, nakitom i modnim dodacima na jednom središnjem mjestu..

1. Odijelo

Za početak krećemo s klasikom. Ako želite nešto jednostavno, ali istovremeno i vrlo efektno, svakako odaberite monokromatiku i odaberite odijelo. Oversized sako kombinirajte uz hlače s visokim strukom i širokim nogavicama, a modne dodatke možete kombinirati prema raspoloženju. Ako se bojite monotonije uz ovakve kombinacije, odaberite odijelo u pink nijansi koja je apsolutni hit ove sezone.

2. Sako umjesto jakne

Ono što je godinama bila crna kožna jakna, sada je sako. S dolaskom viših temperatura, umjesto klasičnih proljetnih modela jakni odaberite oversized sako koji će se uklapati uz gotovo svaku modnu kombinaciju. Odličan će odabir biti i kožni model sakoa koji će, za razliku od kožne jakne, biti laganiji i praktičniji za promjenjivo vrijeme.

3. Sako-haljina

Ako se odabere prava dužina sako-haljine, ona može odgovarati baš svakoj građi i obliku tijela. S obzirom na to da je sako jedini odjevni komad ako se odlučite za ovu opciju, dobro bi bilo odabrati model neobičnoga kroja i uzorka, a sve dodatno možete začiniti i modnim dodacima koji sve mogu podići na jednu višu razinu.

4. Sako uz trenirku

Moda se u potpunosti prilagodila i uklopila uz sve nove okolnosti koje su nas zadesile pa se tako na vrh prioriteta smjestila udobnost. Udobnost će vam biti zagarantirana ako uz trenirku širokih nogavica i predimenzionirane tenisice obučete sako, a osim udobnosti možete očekivati i poglede kamo god se zaputili.