Postoji krivo mišljenje kako muška moda nije jednako važna kao moda za žene. Ipak, sve veći broj muških modnih influencera nam dokazuje kako moda za muškarce može biti itekako kreativna i raspoloživa za hrabre pothvate. Kako bi muški stil bio bez greške, potrebno je obratiti pažnju na detalje, birati komade koji pristaju vašoj građi te ponekad izaći izvan okvira. U nastavku donosimo nekoliko savjeta uz koje možete isprobati nešto novo i oživjeti vaš stil. Zanimljive detalje s kojima možete upotpuniti svaku vašu kombinaciju možete potražiti na Odjeća.hr modnoj tražilici koja objedinjuje ponudu svih online web trgovina odjećom, obućom, torbama, parfemima, naočalama, nakitom i modnim dodacima na jednom središnjem mjestu.

1. Ne zaboravite modne dodatke

Kod muškaraca su ipak modni dodaci nešto manje brojni nego kod žena, ali to ne znači da ih treba potpuno zanemariti. Detalj koji potpuno podiže svaku mušku modnu kombinaciju je sat koji se odlično uklapa u sve stilove, a ako želite nešto neutralnije što će ići uz sve birajte nešto profinjenije i ne previše sportski.

2. Pruge su ponovno inn

Umjesto potpuno crnog ili plavog odijela, odaberite ono s tankim prugicama koje su sada ponovno u modi i kod muškaraca. Ovaj mali detalj može potpuno transformirati vaš outfit, a ako želite postići još intenzivniji efekt, usudite se eksperimentirati i s drugim uzorcima.

3. Birajte boje

Kako bi se izbjegla monotonija, koristite detalje u intenzivnim bojama. Na primjer, tamno i jednobojno odijelo oživite kravatom s nekim šarenim uzorkom. Osim kravate, možda malo neobičan, ali svakako dobar izbor su i čarape u nekoj intenzivnoj boji uz koje nikako nećete ostati nezamijećeni.

4. Ne bojte se eksperimentirati

Color-blocking i lude kombinacije nisu tu samo za žene. Usudite se kombinirati nekoliko različitih uzoraka zajedno, birajte sakoe ili prsluke s neobičnim gumbima i svakako ćete privući pažnju na sebe. Ako do sada niste, svakako razmislite o ubacivanju nekoliko zanimljivih marama u svoj ormar.