Ljeto je i službeno završilo, a kako se smanjuje i broj sunčanih i toplih dana, vrijeme je da se ugrijete toplim mirisnim notama. Hladnija sezona je uglavnom obilježena intenzivnijim i težim parfemima kojima dominiraju drvene note te vanilija. U nastavku donosimo jesenske parfeme koje možete potražiti na Odjeća.hr modnoj tražilici koja objedinjuje ponudu svih online web trgovina odjećom, obućom, torbama, parfemima, naočalama, nakitom te modnim dodacima na jednom središnjem mjestu.

1. Mugler Alien parfemska voda punjiva za žene 60 ml

Ako ste u potrazi za intenzivnim orijentalno-drvenastim mirisom, onda ne smijete zaobići ovaj bogati Mugler Alien parfem koji budi boginju i individualnost u svakoj ženi. Baza mirisa će vas zagrliti umirujućim rukama bijelog jantara s mekim i nježnim notama poput moher vune, dok srce parfema u sebi skriva zanosni miris drva kašmira s njegovim intenzivnim mošusnim notama.

2. Paco Rabanne Lady Million Privé parfemska voda za žene 50 ml

"Intenzivna, hipnotična i tako opojna da je se nikako nećete moći zasititi."- to je opis kojim su tvorci ovog parfema najavili posebnost ove Paco Rabanne Lady Million Privé parfemske vode, koja će vas očarati senzualnom kombinacijom malina, kakaa i meda. Ako za svoj jesenski parfem želite nešto u voćno-cvjetnom tonu, ovo je pravi parfem za vas.

3. Prada Candy parfemska voda za žene 80 ml

Ako želite slatki parfem koji će vam služiti za svakodnevne, ali i posebne prilike, ne možete pogriješiti sPrada Candyparfemskom vodom. Parfem u sebi sadrži kombinaciju slatkih nota mošusa, benzoina te karamele, a parfem će biti pun pogodak za svaku romantičnu ženu koja želi i nešto senzualno.

4. Lancôme Idôle parfemska voda za žene 75 ml

Parfemska vodaLancôme Idôle savršen je i moderan miris zahvaljujući kojem ćete dobiti nezamjenjivu karizmu i lako doći do svojih ciljeva. Ovaj parfem je čisti cvjetni parfem s chypre notama u kojem dominiraju esencije plemenitih ruža te latice jasmina. Lancôme Idôle kroz sofisticiranu eleganciju odražava čistu ženstvenost ponajviše zahvaljujući esencijama prekrasne ruže koja je kraljica ovoga parfema.

5. Dolce & Gabbana The Only One 2 parfemska voda za žene 100 ml

Parfemska voda Dolce & Gabbana The Only One 2 stvorena je po mjeri žene koja zna što želi i zna kako to postići. Ovaj zavodljivi parfem čini kombinacija bobica, krušaka, nježne frezije te opojnih ljubičica i ruža s intenzivnom aromom pržene kave. Sofisticirani dizajn bočice podsjeća na dragocjeni rubin koji se nosi u posebnim prigodama.