Među svom obućom i odjećom, haljine i cipele su ono što nas najviše asocira na proljeće. Proljeće 2020. je u potpunosti u znaku cvjetnog uzorka, kože u boji te pastelnih nijansi koje svemu daju dašak romantike. Kako pronaći, izabrati i kupiti dobre, a jeftine haljine i cipele za proljeće 2020 s kojima ćete uvijek biti u trendu možete saznati u nastavku.

1. Jeftine i trendi haljine

Za početak krenimo s trendovima. Ova cijela sezona je u znaku raznih uzoraka uz koje je monotonija nemoguća. Točkice su se posebno istaknule među raznim uzorcima zbog svoje moći oživljavanja svake kombinacije. Haljine s točkicama ovoga proljeća dolaze u obzir u svim bojama, a za koju god opciju da se odlučite, kombinaciju s točkicama je nemoguće pokvariti nekim drugim komadom s obzirom na to da se print točkica uklapa u sve. Osim točkica, kao i svaku drugu proljetnu sezonu, proljeće 2020. je obilježio i cvjetni uzorak koji se pojavio u svim mogućim oblicima. Osvježenje i povratak u prošlost, donijeli su nam print džungle te cvjetni motivi po uzoru na 60te godine prošlog stoljeća tako da svakako vrijedi obratiti pažnju na takve detalje. Uz proljetne haljine, bitno je obratiti pažnju i na modne dodatke kako bi cjelokupna kombinacija otišla korak dalje, a sudeći prema velikim modnim kućama, ovo će proljeće obilježiti sve u znaku statement komada. Ako ste više za jednostavnost, kožne haljine u bojisu pravi izbor za vas, a posebno su istaknute kožne haljine u ružičastoj, zelenoj i plavoj.

2. Jeftine i trendi cipele

U moru oblika i uzoraka, ovoga su se proljeća najviše istaknule poluotvorene cipele u pastelnim bojama koje su zavladale cijelom modnom scenom ovoga proljeća. Osim poluotvorenih cipela, svi oblici mokasinki te espadrile su zauzeli jednu od glavnih uloga na društvenim mrežama poznatih trendseterica. Ako ste u potrazi za idealnim parom salonki koje ćete nositi u svečanim prilikama ili za posao, slavni model Mary Jane cipela je ponovno dobio svojih pet minuta slave što nas posebno veseli s obzirom na njihovu sofisticiranost.

3. Gdje tražiti jeftino i trendi?

Kako bi maksimalno uštedjeli vrijeme potrage za savršenom proljetnom haljinom ili cipelama, svakako prvo pregledajte ponudu modne tražilice Odjeca.hr, koja će vas uz samo nekoliko klikova mišem dovesti do trendi modela odjeće i obuće s najvećim popustima. Osim jednostavnosti, Odjeca.hr tražilica se može pohvaliti i ponudom koja objedinjuje sve modne webshopove odjećom i obućom.

4. Najpopularniji webshopovi

Ako ste u potrazi za jeftinim parom trendi cipela za ovo proljeće, naš je savjet da prvo pregledate ponudu webshopova koji se mogu pohvaliti bogatom ponudom elegantnih cipela, a to su: Alpina, Karla, Planet Obuća te Shoebedo. Po pitanju haljina, izbor je nešto veći, a najveće su popuste ovoga proljeća priredili: ELFS, Modatak, Varteks, Haddad, Europa92 te Bibloo.