Još manje od tjedan dana nas dijeli od Božića i već nas polako obuzima blagdansko raspoloženje. Ukrasi su spremni, većina nas je okitila božićno drvce i ostalo nam je još samo pripremiti blagdanske modne kombinacije kako bi blagdane dočekali u što opuštenijoj atmosferi. Sve komade za svoje blagdanske outfite potražite na Odjeća.hr modnoj tražilici koja objedinjuje ponudu svih online web trgovina odjećom, obućom, torbama, parfemima, naočalama, nakitom i modnim dodacima na jednom središnjem mjestu.

1. Kućna izdanja

Blagdane povezujemo s opuštenom kućnom atmosferom i ako želimo do kraja uživati i biti opušteni, dobro je i odjeću prilagoditi takvim uvjetima. Uz opušteno, udobno i toplo kućno izdanje, najbolje će se uklopiti topla pletiva ukrašena blagdanskim motivima koje možete kombinirati uz udoban par traperica i tako ste uvijek spremni za neočekivani pokret.

VERO MODA Pulover 'JINGLEDEER' crvena / bijela / crna / smeđa, 189,00 kn

2. Party izdanja

Kod planiranja blagdanskih modnih kombinacija nikako ne smijete preskočiti planiranje modnih kombinacija za party izdanja koja podrazumijevaju šljokice i sjajne outfite. Možete odabrati šljokaste haljine, hlače ili majice, a sve možete uklopiti u retro modne kombinacije koje su ponovno inn.

Freebird Koktel haljina srebrno siva, 1115,00kn

3. Casual elegancija

Za blagdanske ručkove možete odabrati istovremeno casual, ali i elegantne modne kombinacije koje vas neće sputavati, ali ćete se u njima osjećati vrlo chic. Možete igrati na sigurno i odabrati plisirane haljine u crvenoj ili zelenoj, a možete i kombinirati usku dolčevitu uz midi suknju s nekim zanimljivim uzorkom.

Indiska Koktel haljina 'OLIVETTA' crvena, 372,00 kn

4. Glamurozno izdanje

Baš kao i kod party izdanja prepunih šljokica, tijekom blagdana nema pogreške s glamuroznim izdanjima. Ovakve modne kombinacije možete iskoristiti za poslovne blagdanske domjenke ili ručkove. Ne možete pogriješiti ako uz visoku petu kombinirate odijelo ili kombinezon u nekoj blagdanskoj boji, a siguran odabir, svakako je i karirani uzorak.

MANGO Blejzer crvena, 505,00 kn