Ako su traperice sastavni dio svake vaše modne kombinacije, vrijeme je da provjerite najnovije trendove koji se ovoga proljeća odnose isključivo na taj odjevni predmet. Kakvu boju birati i kojih se modela držati nije uvijek nebitno, stoga vam u nastavku donosimo nekoliko smjernica uz koje ćete uvijek biti u trendu, barem kada su traperice u pitanju. Svoj savršeni par traperica možete potražiti na Odjeća.hr modnoj tražilici koja objedinjava ponudu svih online web trgovina odjećom, obućom, torbama, parfemima, naočalama, nakitom i modnim dodacima na jednom središnjem mjestu.

1. Ravni kroj

Skinny modeli su otišli u povijest te mjesto ustupili straight, odnosno ravnom kroju koji je pravo osvježenje na modnoj sceni. Osim što je ravni kroj puno udobniji od skinny modela, on će se savršeno uklopiti u svaku modnu kombinaciju inspiriranu retro štihom devedesetih, kakav smo često mogli vidjeti u popularnoj seriji Prijatelji.

2. Široke nogavice

Do promjene dolazi i kada je sama silueta traperica u pitanju pa se tako na police trgovina u sve većem broju vraćaju i traperice sa širokim nogavicama koje će laskati baš svakom obliku tijela i vizualno izdužiti siluetu. Ako želite ispoštovati baš sve modne trendove, u obzir dolazi i kombinacija širokih nogavica i ravnog kroja.

3. Svijetlo plava boja

Ovog će se proljeća tamno plavi modeli traperica preseliti na samo dno ormara te prednost prepustiti svijetlo plavim, gotovo pastelnim nijansama trapera koje će se savršeno uklopiti u trend pastelnih tonova koji dominiraju ovoga proljeća. Svijetlo plave traperice možete vrlo jednostavno kombinirati uz oksfordice ili mokasinke te oversized bijelu košulju.

4. Visoki struk

Iako se retro stilovi velikom brzinom vraćaju u prvi plan, niski struk na hlačama još nije došao na red. Umjesto toga, obratite pažnju na traperice s visokim strukom koje će naglasiti vašu siluetu i lagano izdužiti vaše noge. Pripazite da vam traperice dobro pristaju u struku jer bi u suprotnom mogli izgledati pomalo neuredno i vrećasto.