Iako je sigurno kako ove godine nećemo proslavljati blagdane kao i do sada, praznični duh je i dalje tu i ne treba odustati od njega. Ove godine će se blagdanska druženja odvijati u kućnoj atmosferi, ali to ne znači da ih trebate provesti u staroj majici ili trenirci. U nastavku donosimo ključne glam komade uz koje će vaši outfiti ovogodišnjih blagdana biti prilagođeni kućnoj blagdanskoj atmosferi. Sve komade za svoje savršene blagdane možete potražiti na modnoj tražilici Odjeća.hr koja objedinjuje ponudu svih online web trgovina odjećom, obućom, torbama, parfemima, naočalama, nakitom i modnim dodacima na jednom središnjem mjestu.

1. Statement sako

Sako je komad s kojim se bez puno truda svaka modna kombinacija može dovesti do savršenstva, a takav će biti slučaj i ove godine, osim što je potrebno birati one neobične, statement modele. U skladu s blagdanskim raspoloženjem, birajte sako sa šljokicama ili resicama u različitim nijansama koje možete prilagoditi ostatku modne kombinacije. Statement sako ćete najlakše iskombinirati uz običan bijeli T-shirt i isprane traperice, a sve možete upotpuniti uz decentan nakit u zlatnoj ili srebrnoj boji.

2. Suknja od tila

Istovremeno nježna i razigrana suknja od tila će ovih blagdana biti jedan od glam komada koji će izvući svaku kućnu proslavu. Posljednjih se nekoliko sezona svi modeli midi suknji izvrsno kombiniraju uz pletiva, a to možete primijeniti i na suknje od tila. Birajte suknje s volanima ili šljokicama preko tila, a kao savršena kombinacija uz to će poslužiti oversized pulover i potpuno bijele tenisice.

3. Statement ukosnice za kosu

Čak i ako se odlučite na kompletno crni outfit, glam, a istovremeno i povoljan komad koji će sve podići na jednu višu razinu je statement ukosnica za kosu. Birajte sve što podsjeća na Gatsby stil, sve što je ukrašeno resicama ili kamenčićima u boji, a zauzvrat dobivate svečanu frizuru u nekoliko koraka.

4. Chic hlače

Chic hlače širokog kroja su se također našle na listi glam komada koji će upotpuniti vaše modne kombinacije ovih blagdana. Birajte široki metalik model ili hlače u nekoj neobičnoj, intenzivnoj nijansi i odradili ste pola posla. Ako želite ostaviti dojam na sve, ovih blagdana isprobajte color-blocking ili se odlučite na monokromatiku i uparite sve u jednu boju.