Nakon priče o Prijateljima, na red dolazi kultni Seks i grad i njegova protagonistica koja slovi za jednu od najvećih modnih ikona na malim ekranima, ali i izvan njih. Kada je 1998. izašla prva sezona ove mega popularne serije, cijela je priča bila po malo šokantna i kontroverzna, a moglo bi se reći kako je i danas malo teže prožvakati određene scene prikazane u seriji. Ipak, stvar koju smo svi zavoljeli na prvu, modne su kombinacije protagonistice Carrie, a rijetki bi se i danas usudili prošetati gradom u kombinacijama koje je nekada ulicama New Yorka nosila Carrie.

1. Bijela klasika

Carrie je imala sposobnost čak i najjednostavnije komade pretvoriti u chic kombinaciju. U prilog tome ide i ova u kojoj je na klasičnu bijelu haljinu kombinirala prozirne sandale te torbicu s resicama. Više od 20 godina nakon emitiranja, ova kombinacija može poslužiti kao izvrsna inspiracija kako od običnih komada dobiti trendi modni outfit.

2. Cvjetni uzorak

Od tila do šljokica, Carrie je znala kako zasjati u svakom statement komadu. Ipak, cvjetni je uzorak bio jedan od onih kojima se Carrie često vraćala. S obzirom na to kako smo posljednjih nekoliko godina iz gotovo svake HighStreet trgovine bombardirani cvjetnim uzorkom, ova SATC kombinacija može poslužiti kao odlična inspiracija za dane kada nemamo dovoljno modnih ideja.

3. Resice

Volimo ih, želimo i izgledamo kao djevojke s Great Gatsby zabava u njima. Govorimo o haljinama s resicama koje su se u punome stilu vratile na police dućana. Haljine u stilu 20-ih idealan su komad za svaku zabavu na kojoj želite zasjati, a uz dodatak sandala i neke torbice sa šljokicama imate pun pogodak od kombinacije.

4. Krzneni animal mix

Tko ne voli krzno ili animal print, ali što je s ovime u kompletu? Iako su krzno i animal print zasigurno jedan od najpopularnijih trendova odvojeno, ova slika je pravi dokaz kako naizgled nespojivo na prvu može biti odlična kombinacija ukoliko se usudite.

5. Til

Upravo je Carrie Bradshaw osoba koja je suknjama od tila osigurala slavu, a iako ovo možda i nije najpoznatija suknja od tila koju smo vidjeli na Carrie, ne možemo reći kako u njoj ne izgleda odlično. Iako se til često ne veže uz dnevne kombinacije, upravo je slavna ružičasta suknja od tila koju Carrie nosi na uvodnoj špici dokaz kako to uopće ne mora biti slučaj.