Foto: Pinterest

Nekako s početkom svibnja započinje i sezona vjenčanja koja svoj vrhunac dostiže u ljetnim mjesecima. Ako ovo ljeto imate više zakazanih svadbi za koje vam nedostaje ideja što obući, tu smo da pomognemo. U nastavku posta donosimo 7 haljina kojima možete zasjati ovoga ljeta.

1. Čipka kao pun pogodak

S jedne strane luksuzna i ženstvena haljina koja će biti na nivou svakog svečanog događanja ovoga ljeta, ova divna midi Azaelea like haljina će odlično doći nakon samoga vjenčanja kada će se uklopiti i u neki casual outfit uz kožnu jaknu i nešto od niske obuće.

2. Lepršavo i cvjetno

Duga, cvjetna, lepršava haljina odličan je izbor za vruće ljetne dane. Otvorena leđa i lepršavi šifon, čine ovu haljinu idealnim izborom za sve ljetne prigode.

3. Asimetrično s izrezom

Bezvremenska, asimetrična, moderna haljina, odličan je izbor za sve koji ne žele ostati nezamijećeno.

4. Dugo i ženstveno

Ova duga haljina s uzorkom košnice još je jedna u nizu haljina koje će biti odličan komad za casual outfite nakon što svadba prođe. Dodatan plus za ovu haljinu je to što osim na višu petu ide odlično i na ravnu obuću.

5. Volani s izrezom

Volani su gotovo uvijek inn. To dokazuje i ova duga večernja haljina s volanima i izrezom koja ostavlja dojam crvenog tepiha i savršeno naglašava liniju.

6. Cvjetni midi

Haljina kojoj ne trebaju pretjerani modni dodatci jer je sama za sebe dovoljna. Midi haljina olovka kroja, odlično će popratiti liniju tijela, a „ono nešto“ haljina dobiva rukavima koji odudaraju od jednostavnog olovka kroja ostatka haljine.

7. Formalno po vlastitom ukusu

Ono što ovu haljinu čini posebno zanimljivom je mogućnost vezanja na bezbroj načina, a time ova haljina može biti nova haljina za svaku sljedeću priliku.