Foto: Pinterest

Nekako s početkom svibnja započinje i sezona vjenčanjakoja svoj vrhunac dostiže u ljetnim mjesecima. Ako ovo ljeto imate više zakazanih svadbi za koje vam nedostaje ideja što obući, tu smo da pomognemo. U nastavku posta donosimo 7 haljinakojima možete zasjati ovoga ljeta.

1. Čipka kao pun pogodak

S jedne strane luksuzna i ženstvena haljina koja će biti na nivou svakog svečanog događanja ovoga ljeta, ova divna midi Azaelea like haljina će odlično doći nakon samoga vjenčanja kada će se uklopiti i u neki casual outfit uz kožnu jaknu i nešto od niske obuće.

2.Lepršavo i cvjetno

Duga, cvjetna, lepršava haljina odličan je izbor za vruće ljetne dane. Otvorena leđa i lepršavi šifon, čine ovu haljinu idealnim izborom za sve ljetne prigode.

3.Asimetrično s izrezom

Bezvremenska, asimetrična, moderna haljina, odličan je izbor za sve koji ne žele ostati nezamijećeno.

4.Dugo i ženstveno

Ova duga haljina s uzorkom košnice još je jedna u nizu haljina koje će biti odličan komad za casual outfite nakon što svadba prođe. Dodatan plus za ovu haljinu je to što osim na višu petu ide odlično i na ravnu obuću.

5. Volani s izrezom

Volani su gotovo uvijek inn. To dokazuje i ova duga večernja haljina s volanima i izrezom koja ostavlja dojam crvenog tepiha i savršeno naglašava liniju.

6. Cvjetni midi

Haljina kojoj ne trebaju pretjerani modni dodatci jer je sama za sebe dovoljna. Midi haljina olovka kroja, odlično će popratiti liniju tijela, a „ono nešto“ haljina dobiva rukavima koji odudaraju od jednostavnog olovka kroja ostatka haljine.

7.Formalno po vlastitom ukusu

Ono što ovu haljinu čini posebno zanimljivom je mogućnost vezanja na bezbroj načina, a time ova haljina može biti nova haljina za svaku sljedeću priliku.