Proljeće je sada i službeno tu i iako temperature i dalje variraju, sunčanih je dana sve više i konačno imate dobar razlog za novu investiciju - sunčane naočale. Baš sada je idealno vrijeme za razmišljanje o svome idealnom obliku i dizajnu, a svoj idealan model između mnoštva brendova i modela možete pronaći na Odjeća.hr modnoj tražilici koja je najbolji način za kupovinu najnovije odjeće i obuće, praćenje mode i fashion trendova, modne industrije, odjevnih kombinacija, najprodavanije i najnovije odjeće.

1. Retro mačkasti oblik

Mačkasti oblici su obilježili doba "zlatnog Hollywooda", a posljednjih nekoliko sezona su ponovno apsolutni favorit. Ovakav oblik će istovremeno donijeti dozu ležernosti i ženstvenosti svakoj modnoj kombinaciji, a najbolje će odgovarati trokutastom i dijamantnom obliku lica, kojima će dodatno istaknuti gornji dio lica i omekšati jagodice.

2. Klasične avijatorice

Avijatorice su model koji prolazi već desetljećima, a ako ne želite niti pomisliti na neki drugi oblik, uvijek se možete poigrati s okvirima ili bojom stakla. Iako svi na prvu avijatorice zamišljamo u casual dnevnim kombinacijama, ne postoji razlog koji bi avijatorice učinio nenosivima uz svečanije outfite.

3. Fresh Granny

Sve je krenulo od mom fit traperica, zatim dad tenisica, a sada smo došli do granny sunčanih naočala. Glavna obilježja ovih novih It modela su: predimenzionirana stakla, tanki okviri i uzorci kornjačevine koje svi lako zamišljamo u retro modnim kombinacijama.

4. Matrix kao inspiracija

Zahvaljujući Belli Hadid i Kendall Jenner, uz lakirane kapute ovoga proljeća nosimo mini modele sunčanih naočala koji su se proslavili filmom Matrix. Ovakav model sunčanih naočala će se najbolje uklopiti uz plave traperice, bijeli T-shirt, kaput i predimenzionirane hoop naušnice.

5. Futurističke za najhrabrije

Futurističke sunčane naočale ovih dana možemo vidjeti gdje god se okrenuli. Za dane kada ste posebno modno inspirirani i odvažni, razmislite o kombiniranju futurističkih, neobičnih modela uz kožne ili traper komade i možete biti sigurni kako ćete privući sve poglede na sebe.