Ako je vaše mišljenje takvo da mislite kako su zimske kombinacije dosadne i nemaštovite, tu smo da vas razuvjerimo. U nastavku donosimo modnu inspiraciju za ove zimske dane te dokaz kako zimska moda može biti itekako zanimljiva i kako samo jedan komad može podići cijelu kombinaciju.

1. Ružičasta transformacija

Prvi outfit koji vam donosimo je pravi dokaz kako u dobru modnu kombinaciju ne mora biti uloženo puno truda i vremena. Najjednostavnija kombinacija nekog džempera i traperica može biti upotpunjena kaputom u boji koja će se istaknuti među ostalim komadima. S obzirom na to da je ružičasta boja pun pogodak ove sezone, pun je pogodak odabrati kaput ili jaknu upravo te boje kako bi one najjednostavnije kombinacije doveli do izražaja.

2. All white wins

All white on kombinacije su već duže vrijeme pun pogodak po pitanju mode, a odavno ne vrijedi pravilo kako bijelu boju treba izbjegavati zimi. Najdraža pletena haljina ili tunika te bijele gležnjače i kaput ili bunda u jednakoj boji, bit će brza i efektna kombinacija s kojom nećete ostati neprimijećeni ove zime. Ako ipak želite odmak od potpuno bijele boje na sebi, uvijek vam na raspolaganju ostaje igranje s modnim dodacima.

3. Karirano uz sve

Karirani uzorak nikada nije niti izašao iz mode, ali posljednjih nekoliko sezona možemo reći kako dominira zimskom odjećom. Midi suknje su hit komad sva četiri godišnja doba,a niti niske temperature ju ne izbacuju s ulica. Iako na prvu možda nedovoljno elegantan,combat model čizama je posebno dobar izbor kod gotovo svake kombinacije pa tako i onih u kojima dominiraju lepršavi materijali.

4. Visoke čizme u prvom planu

Svima je poznato kako su visoke čizme preko koljena jedan od najpoželjnijih komada među obućom ove zime. Kao savršena kombinacija pokazala se kombinacija upravo visokih čizama i kratkih hlača ili mini suknje, a cijela kombinacija izgleda još profinjenije ako se kombinira uz oversized sako koji izgleda još bolje stegnut trendi remenom.

5. Sve je u dobroj kombinaciji

Već smo spomenuli kako su sve nijanse smeđe puni pogodak ove zime, a to dokazuje i ova kombinacija s bijelom i krem. Ove zime nećete pogriješiti niti s jaknama-bundama koje su kombinacija krzna i kože, a da modni dodaci mogu okrenuti stvar u skroz drugome smjeru dokazuje i ovaj ljubičasti šal koji, iako možda i ne na prvu, odlično nadopunjuje ovu jednostavnu kombinaciju.