Dolaskom toplih dana ne možemo prestati razmišljati o kupaćim kostimima bez kojih ljetna sezona ne može proći pa je vrijeme da donesemo najnovije modne trendove za ljeto 2022. Kada se radi o kupnji kupaćih kostima, ključno je samo da se trebate osjećati ugodno u vlastitoj koži i sve drugo ravnati prema tome, a trendovi neka budu samo prijedlog. Među klasičnim krojevima i modelima, ljeto 2022. će obilježiti i povratak monokini i tankini modela kupaćih kostima, a sve najpopularnije modele za ovo ljeto možete pronaći u nastavku.

1. Ženski kupaći kostimi s volanima kao doza romantike za ljeto 2022.

Ako u svoje ljetne kombinacije želite unijeti dašak romantike i ženstvenosti, svakako odaberite kupaći kostim koji u svom gornjem ili donjem dijelu ima volane. Kupaći kostimi s volanima će istaknuti vaš dekolte ili naglasiti struk, a gornji dio kupaćeg kostima prekriven volanima je izvrstan izbor za sve djevojke s manjim grudima koje žele barem vizualno povećati dekolte.

Uz romantičan kroj možete odabrati i neki romantičan uzorak poput krupnog cvjetnog uzorka u nježnim nijansama, ali ako odaberete i nešto jednobojno, nećete pogriješiti. Oblik gornjeg i donjeg dijela kupaćeg kostima, najbolje je prilagoditi svojoj figuri kako bi izgledali i osjećali se najbolje.

LASCANA Jednodijelni kupaći kostim plava, 529,00 kn

LASCANA Bikini gornji dio mornarsko plava, 339,00 kn

2. Tankini kao jedan od najpopularnijih kupaćih kostima za ljeto 2022.

Iako tankini modele kupaćih kostima nismo dugo viđali, oni ove sezone dolaze po svoju novu priliku. Ako vam nije najjasnije na što se točno misli pod nazivom tankini, zamislite samo svoj omiljeni crop top s kojim možete u vodu. Kod tankini kupaćih kostima također možete pustiti mašti na volju i birati između modela s ili bez naramenica i u raznim oblicima.

Tankini kupaći kostimi su idealni za odmore gdje ćete puno vremena provesti na relaciji bazen- terasa kafića jer vam je u tom slučaju potreban samo dobar pareo za donji dio kupaćeg kostima kako bi u trenutku bili spremni i prikladno obučeni.

LASCANA Tankini crna, 455,00 kn

LASCANA Tankini crna / roza, 565,00 kn

3. Monokini ženski kupaći kostimi su ponovno inn u 2022.

Monokini modele kupaćih kostima smo najčešće viđali početkom dvijetisućitih, a nakon gotovo dvadeset godina, vrijeme je za neobične linije od sunčanja zahvaljujući baš ovom modelu kupaćeg kostima. Jedna od prednosti ovog statement jednodijelnog kupaćeg kostima je naglašavanje figure pješčanog sata te pažnja koju ne možete izbjeći.

Uz ovaj statement model možete kombinirati i neki neobičan uzorak, a naš je prijedlog da se okrenete cvjetnom uzorku po uzoru na sedamdesete, prugicama ili životinjskom uzorku, a uz sve to, uvijek se možete poigrati i šarenim nakitom i drugim modnim dodacima.

GUESS Jednodijelni kupaći kostim fuksija / žad / neonsko narančasta / maslinasta / svijetloljubičasta, 679,00 kn

Drivemebikini Kupaći kostim La Maddalena 2022-DRV-061_FYVP Šarena, 635,00 kn

4. Ženski kupaći kostimi u 2022. ne mogu proći bez šljokica

Šljokice smo do sada rijetko viđali u kombinaciji s odjećom za plažu, a ovoga ljeta se to mijenja uz materijale kupaćih kostima sa sitnim šljokicama uz koje ćete izgledati glamurozno na svakoj slici s plaže.

Iako su šljokice same po sebi dosta efektne, ovoga ljeta ih možete kombinirati uz šarene kupaće kostime i decentan nakit za plažu. Kod ovako efektne kombinacije, sasvim dovoljan model će biti i običan bikini koji se lako prilagođava baš svakom obliku tijela i s razlogom je najpopularniji model već desetljećima.

Liu Jo Beachwear Gornji dio kupaćeg kostima VA0087 J5933 Plava, 235,00 kn

5. Ženski kupaći kostimi na vezanje oko vrata kao upgrade klasičnog bikinija za 2022.

U posljednje su vrijeme sve popularnije haljine i topovi koji se preklapaju ili vežu oko vrata, a taj se trend proširio i na kupaće kostime. Ovakvi će modeli naglasiti vaše ključne kosti te osigurati dodatnu potporu ako uživate u vodenim aktivnostima. Osim toga, ovakvi modeli kupaćih kostima imaju neodoljiv retro štih i savršeno se uklapaju u boho stil.

Ovaj model ženskog kupaćeg kostima, najelegantnije će izgledati u jednobojnom izdanju, a naš je prijedlog nepogrešiva crna koja dodatno naglašava preplanulu put i neće vas iznevjeriti niti nekoliko idućih sezona.

Seafolly Gornji dio kupaćeg kostima S3816-065 Tamnoplava, 398,00 kn

Lauren Ralph Lauren Gornji dio kupaćeg kostima LR9GD81E Bijela, 416,00 kn