Odjeća je oduvijek služila kao najbrži i najjednostavniji način za sakrivanje svih nedostataka i viška kilograma. Kako bi postigli željeni efekt, ne morate mijenjati svoj modni stil. Dovoljno je samo obratiti pažnju na detalje koji će odraditi sav posao. U nastavku donosimo trikove uz koje će vizualno nestati svi nedostatci vezani uz višak kilograma. Komade koji će poslužiti postizanju savršene linije možete potražiti na Odjeća.hr modnoj tražilici koja objedinjuje ponudu svih online web trgovina odjećom, obućom, torbama, parfemima, naočalama, nakitom i modnim dodacima na jednom središnjem mjestu.

1. Monokromatski outfit

Ista boja od glave do pete vizualno izdužuje cijelo tijelo i čini figuru vitkijom. Dodatno će ovaj efekt doći do izražaja ako monokromatici nadodate u obuću koja završava u špic. Kako ne bi sve skupa bilo previše monotono, poigrajte se pastelnim ili intenzivnim bojama koje su u trendu, a ako ste dovoljno hrabri isprobajte i uzorke. Cijelu kombinaciju možete "razbiti" modnim dodacima koji će biti u kontrastnoj boji.

2. Hlače na zvono

Već smo u nekoliko navrata pisali o hlačama na zvono koje osim što odlično izgledaju, vizualno izdužuju noge i čine bokove užima. Hlače na zvono su izvrstan izbor s cijelu godinu, a zbog činjenice da bolje izgledaju u kombinaciji s visokom petom uz njih možete kombinirati savršene poslovne kombinacije kojima neće nedostajati elegancija i ženstvenost.

3. V-izrez

Stvaranje vertikale je uvijek dobar potez u modnome svijetu, posebno ako želite postići vizualno dužu figuru. Ako se želite riješiti viška u gornjem dijelu tijela, izvrsna će opcija biti komadi s V-izrezom koji će istaknuti lijep dekolte, vizualno izdužiti vrat te maknuti naglasak s preširokih ramena.

4. Visoki struk

Najjednostavnije rješenje za viškove u donjem dijelu tijela su hlače s visokim strukom. Birajte dugačke, po mogućnosti široke hlače koje će vizualno izdužiti noge i učiniti ih vitkijima. Osim što će noge djelovati tanje, struk će uz ovakve modele biti naglašen te ćete se približiti idealnoj figuri pješčanog sata.

5. Wrap haljina

"Wrap" model haljine savršeno pristaje svakom obliku tijela, a također dodatno naglašava struk i oduzima centimetre s bokova. Uz ovakvu haljinu "vježbajte" monokromatiku ili birajte uzorke uz koje možete postići dodatnu vertikalu.