Zadnji je dan kolovoza i iako nas još pola mjeseca dijeli do početka jeseni, vremenske prilike su nas već lagano uvele u novo godišnje doba. Jesen je prepoznatljiva po svojim karakterističnim odjevnim komadima, a ovu sezonu se možete počastiti novim balonerom, gležnjačama ili laganim pletivom na Factcool.hr webshopu uz brendove Koton i Trendyol uz velikih 15% popusta za korisnike Odjeća.hr modne tražilice koje možete ostvariti sve do 30.9. uz minimalnu narudžbu od 375 kn te kod FC15HR. U nastavku donosimo najpopularnija 4 jesenska odjevna komada koje možete ugrabiti po najboljim cijenama sve do kraja rujna.

1. Baloner

Bliži nam se sezona balonera koji su jedan od najpopularnijih modnih klasika svake prijelazne sezone. S vremenom je baloner postao jedan od basic modnih komada koji se moraju naći u baš svakome ormaru, a nikada nećete pogriješiti ako se odlučite za klasični nude model koji može varirati od boje pijeska, kamel boje, terakota boje te svijetlo smeđe.

2. Gležnjače

Gležnjače štite nogu od vode, vlage te hladnoće i upravo zato ih iz ormara izvlačimo već početkom jeseni. Postoje razni modeli gležnjača, a prema tome se mogu nositi i u raznim prigodama. Iako su obične crne gležnjače najsigurniji odabir za hladnije dane, kaubojske čizme su dobile najviše pažnje prošle jeseni, a taj se trend nastavlja i ove godine pa svoj savršeni Trendyol western model potražite uz dodatnih 15% popusta.

3. Maxi haljina

Haljine su idealan komad za prijelazno razdoblje jer se vrlo dobro uklapaju u temperaturne promjene. Tijekom toplijih dana ovakve modele možete kombinirati ispod balonera i uz gležnjače, dok kod nižih temperatura maxi haljinu možete obući ispod nekog toplog pletiva.

4. Tamne traperice

Kvalitetne traperice su komad u koji uvijek vrijedi uložiti. Jesen i hladniji dani su rezervirani za tamnije modele traperica koji će se moći kombinirati uz sve komade koji vam se nalaze u ormaru. Osim toga, baš sada se najveći broj traperica brendova Koton i Trendyol nalazi na 15% popusta na Factcool.hr webshopu pa svakako ne propustite takvu priliku.