Traperice su komad koji se s lakoćom uklapa u svaku modnu kombinaciju i ako su dobro odabrane prema obliku tijela, mogu dodatno vizualno izdužiti figuru i odvući pažnju s eventualnih nedostataka. Ova sezona je prigrlila najpopularnije modele traperica iz prethodnih sezona, a o kojim se to trendi modelima radi, možete doznati u nastavku.

1. Široke nogavice

Model traperica koje će se savršeno uklopiti u ovu predsezonu su upravo one širokih nogavica. Ovisno o osobnom ukusu, možete odabrati one do poda ili tik iznad članaka, a ništa neće efikasnije izgledati u kombinaciji s ovim modelom od oversized sakoa i loaferica koje slove kao it cipele posljednjih nekoliko sezona.

2. Ravne nogavice

Model koji će najbolje odgovarati djevojkama s bokovima je onaj ravni. Ove jeseni će odlično prolaziti svjetliji, isprani modeli, a kao kombinaciju možete savršeno iskoristiti kožnu jaknu i običan bijeli T-shirt.

3. Visoki struk

Ako želite vizualno tanji i istaknut struk, odaberite model traperica s visokim strukom. Uz ovakav model možete kombinirati apsolutno sve, a za casual štih kombinirajte bijele tenisice te oversized majicu s printom.

4. Skinny jeans

Kada bi se gledalo prema trajanju, skinny traperice su jedan od najdugovječnijih trendova kada su hlače u pitanju. S obzirom na to da su i same na putu da postanu svojevrsni klasik, najbolje će izgledati u kombinaciji s ostalim klasičnim komadima- jednostavnom bijelom košuljom te nude ili crnim salonkama.

5. Poderane traperice

Poderane traperice su već dugo pravi hit na ulicama. Iako se često misli pogrešno, ovaj trend nije namijenjen samo mlađim djevojkama. Pripazite samo da poderana mjesta nisu previsoko ili da ih nema previše kako ne bi izgledali vulgarno, ali nemojte si zadavati previše drugih ograničenja.