Osim kao odlična zaštita od štetnih sunčevih zraka, šeširi su izuzetno efektan i trendi modni dodatak. Već su nekoliko sezona jedan od glavnih modnih aduta na društvenim mrežama, a popularnost imaju gotovo svi oblici i veličine. Ukoliko niste upoznati sa svijetom šešira, donosimo vam 5 najpopularnijih modela koji će se uklopiti u gotovo svaki stil i uz svaki oblik lica.

1. Oversize šešir

Veliki šeširi su oduvijek jedan od klasika, ali u posljednje vrijeme društvenim mrežama kruže i posebno veliki, oversize šeširi. Iako na prvu prilično nepraktični i nenosivi, nakon nekoliko odličnih fotografija koje su protresle društvene mreže, gotovo svatko je poželio svoj model oversize modela.

2. Fedora šešir

Prvenstveno zamišljeni kao modni dodatak za muškarce, s vremenom su zavladali i ženskom modnom scenom. Fedora šeširi, odlično će pristajati svim casual kombinacijama, osobito ljeti kada će biti odličan spoj uz cvjetni print i lepršave tkanine. Po malo boemski, ali ipak klasik, fedora šešir bit će idealan izbor uz svaki stil.

3. Kaubojski šešir

Već samo ime je i asocijacija sama za sebe. Divlji zapad je prešao na modnu scenu, a šeširi ovog stila su se stopili s flanelskim košuljama i trapericama s kojima čine nepogrešivu kombinaciju.

4. Boater šešir

Jedan od najpopularnijih šešira među trendsetericama, zahvaljujući laganom materijalu i obliku koji pristaje dobro gotovo svakom obliku lica, postao je upravo "boater" model. Na prvu jednostavan, ali s druge strane izuzetno efektan, ovaj je model pravi must have za plažu i ljetne mjesece.

5. Panama šešir

Iako ga se češće susreće zimi, načinjen od prirodnih materijala idealan je kao modni dodatak u ljetnim danima. Uz boater ili kaubojski šešir, panama model spada u klasike u svijetu šešira, a dodatna je prednost to što će također pristajati svakome obliku lica. Kako bi postigli dozu individualnosti,odaberite trakicu na šeširu u nekoj vašoj, drugačijoj boji ili odaberite model koji će nositi vaše inicijale.

Svi šeširi i kape