Slip haljina, jedno je od najdražih ostavština koje su nam ostavile devedesete, a imamo osjećaj kako nema kraja modnim kombinacijama u koje ih je moguće uklopiti. Iako se na prvu možda čini kako ne postoji razlika između pojedinih modela, osim možda u boji, u nastavku ćemo vam pokazati male razlike uz koje vaša slip haljina može biti prikladna za razne prigode.

1. Midi slip haljina u boji šampanjca

Za sve svečane prigode, nema boljeg odabira od jednostavne midi slip haljine u boji šampanjca koju ćete moći izvući za gotovo svaku prigodu kada će vam nedostajati modne inspiracije. Dodatan plus na stranu slip haljine u boji šampanjca je i to da će se slagati uz različite podtonove kože, a najbolji dodatak uz slip haljinu u boji šampanjca će biti jednostavne crne sandale na visoku petu.

2. Slip haljina sa šljokicama

Iako smo trenutno daleko od svakog oblika tuluma, ako želite biti spremni za nadoknadu svega što smo propustili, svakako obratite pažnju našljokičasti model slip haljine. S obzirom na to da će ovakva haljina biti dovoljno efektna sama za sebe, dodatni modni dodaci vam neće biti potrebni, a najjednostavnija kombinacija obuće će biti crne sandale s tankim remenčićima.

3. Slip haljina s animal printom

Kada govorimo o slip haljinama u kombinaciji s animal printom, u središte pozornosti dolaze zmijski i leopard uzorak u kombinacijama različitih boja. Ovakvi modeli slip haljina će biti idealni za sve casual prigode, a najbolje će izgledati u kombinaciji s traper jaknom i jednostavnim bijelim tenisicama.

4. Crna maxi haljina

Ako želite klasik među slip haljinama, nećete pogriješiti ako se odlučite za crnu maxi haljinu koja će u svakoj prilici izgledati jednako efektno, ženstveno, ali i seksepilno. Kada je nakit u pitanju, sasvim dovoljan će biti decentan nakit u zlatnoj ili srebrnoj boji uz kojeg će biti dovoljna i sasvim jednostavna frizura na koju nećete morati trošiti mnogo truda.

5. Pink haljina

Najtraženija boja ove sezone će biti upravo pink, koju ćete iskoristiti tijekom svih toplijih dana kada nećete imati vremena razmišljati što obuči. Ispod slip haljine u pink boji uvijek možete obući običan bijeli T-shirt i vaš će se outfit u trenutku pretvoriti u kombinaciju za odlazak na kavu ili šetnju po gradu.