Reebok ove godine obilježava desetu godišnjicu popularne sportske Nano serije tenisica i tom prilikom predstavlja Nano X, najfleksibilniju tenisicu do sada. Nano X je ultimativna tenisica za vježbanje svih vrsta sportova koju će hrvatski rekreativci obožavati.

> Ženske Reebok tenisice
> Muške Reebok tenisice

Naime, nove Reebok Nano X tenisice suvremenog dizajna dolaze u različitim bojama te su prigodne za sve razine treninga i osobne stilske izričaje. Uz poboljšanu tehnologiju, stabilnost i udobnost koju pruža pjena visoke gustoće, Nano X podržava različite pokrete za sve one koji žele dostići svoj puni potencijal tijekom treninga. Osim nadograđene tehnologije koja se sastoji od laganog materijala za još veću prozračnost, poboljšana je i udobnost tenisice. Nano X je stabilan te pruža siguran osjećaj zglobovima tijekom kretanja.

Reebok je tijekom prošlog desetljeća osluškivao želje potrošača i prilagođavao se promjenama u svijetu fitnessa kako bi ponudio najbolju tenisicu na tržištu. S Nano X, Reebok u svijetu treninga podiže standarde na viši nivo. "Deset godina inovacija je iza nas, a sve kako bismo postigli standarde koje je postavila vjerna Nano zajednica. Slušali smo savjete sportaša iz cijelog svijeta i upravo su nas oni vodili tijekom procesa stvaranja Nano X tenisica", ističu iz Reeboka. "Rezultat je tenisica koja simbolizira cijelo desetljeće posvećenog rada i istraživanja. Uzbuđeni smo i zadovoljni što potrošačima iz fitness zajednice možemo ponuditi potpuno inovativan proizvod". Nano X predstavlja Reebokovu predanost inovacijama i upravo zato tenisica, ne samo da nadmašuje konkurenciju, nego i odgovara svim potrebama funkcionalog treninga. Nove Nano X tenisice mogu se pronaći na Odjeća.hr fashion e-commerce platformi.

Za one koji žele ostati aktivni u ovom razdoblju socijalnog distanciranja, Reebok je pokrenuo Home Fitness Hub nudeći potrošačima besplatno vježbanje u svojim domovima. Sve vrste treninga, od joge do funkcionalnih treninga za koje je idealan upravo Nano X, mogu se pronaći na službenoj Reebokovoj web stranici.