Mirisi su često podizači raspoloženja, a sve što podiže raspoloženje je dobrodošlo ovoga proljeća. Kako najčešće mijenjamo parfeme ovisno o godišnjem dobu ili ovisno o prigodi, vrijeme je da predstavimo neke od proljetnih, cvjetnih i nježnih mirisa koji će nas barem prividno zagrijati dok ne dočekamo toplije dane. Svoj savršeni proljetni parfem možete potražiti na Notino web trgovini.

1. Tom Ford Rose Prick Eau de Parfum

Prvi na redu je relativno nov Tom Ford parfem koji će poslužiti kao savršen odabir za sve proljetne prilike, a kroz njega je nota ruže obrađena i prikazana na jedan potpuno nov način. Bugarska ruža, indijski patchouli i tolu balsam su zaslužni za istovremeno luksuzan i romantičan dojam koji ćete širiti uz pomoć mirisnih nota ovoga parfema.

2. Lancôme Idôle L’Intense Eau de Parfum

Gotovo svaki Lancôme parfem podsjeća na proljeće, tako da proljetna lista parfema kod nas ne može proći bez barem jednog njihovog parfema. Intenzivan miris ruže u kombinaciji sa sočnom kruškom, opojnom slatkom vanilijom, senzualnim uljem jasmina i bijelim mošusom kombinacija je koja muškarce jednostavno razoružava i lako možete postati njihov idol. Mirisna kombinacija parfemske vode Idôle, djelo je triju svjetski poznatih parfumera, prikladna za cjelodnevno korištenje , tako da možete uživati u ovom mirisu svaki dan.

3. Chanel Coco Mademoiselle L’Eau Privée

Sljedeći na redu je elegantan bezvremenski Chanel parfem za ljubiteljice klasike koji će, zahvaljujući svojoj kombinaciji cvjetnih i orijentalnih nota, biti savršen odabir ovoga proljeća. Ovaj novitet predstavlja ideju "noćnog mirisa", te profinjenog i privatnog načina nošenja parfema.

4. Michael Kors Gorgeous!

Ovo je svježi, cvjetni miris uz kojeg ćete biti spremni za nadolazeće tople dane. Ženska parfemska voda Michael Kors Gorgeous! u sebi nosi opasnost od razvoja ovisnosti koje se nećete htjeti odreći. Osvojit će vas već prvog dana, a svakog sljedećeg će vas iznova uvjeriti da definitivno zaslužuje svoje mjesto na vašem toaletnom stoliću.

5. Marc Jacobs Daisy Spring Eau de Toilette

Daisy Spring od Marc Jacobsa je aromatični začinski miris za žene predstavljen 2020. godine, a koji je u svim notama obilježen ružom. Osim cvjetnih mirisnih nota, sama ambalaža ovoga parfema je inspirirana proljećem i nevinošću koju simbolizira ovo godišnje doba.